نشست "مدیریت فضای مجازی در جامعه و خانواده" در مدرسه علمیه خواهران کوثر زرندیه برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، زرندیه/ نشست "مدیریت فضای مجازی در جامعه و خانواده" با حضور خانم عذرا موذنی، معاون پژوهش مدرسه علمیه خواهران کوثر زرندیه در این مدرسه برگزار شد.
خانم موذنی در سخنانی بیان کرد: فضای مجازی میدان تسخیر افکار و تغییر رفتار است و فیلتر شدن پلتفرم های خارجی عقلانی است. شبکه ملی اطلاعات با داشتن اینترنت ایرانی، ایمن، پرسرعت و ارزان می تواند فواید فرهنگی، امنیتی و اقتصادی داشته باشد.
وی ادامه داد: اهمیت دادن به محتواهایی که وارد ذهن و مغز می شود باید مدیریت شود، همانطور که به غذای جسم و بدن ارزش می دهیم.
خانم مؤذنی افزود: نیاز ذاتی کودکان بازی، سرگرمی، دوستیابی، توجه و آغوش و نیاز عاطفی است، نداشتن این ها و استفاده مداوم از گوشی، آسیب های جسمی و روحی به آن ها وارد می کند.
معاون پژوهش مدرسه علمیه خواهران کوثر زرندیه، در پایان به چند راهکار برای خارج شدن بچه ها از فضای مجازی اشاره کرد که مهمترین آن ها، برنامه ریزی برای فرزندان تا در فضای حقیقی بازی کنند و برنامه داشته باشند. همانند بازی و گفتگوی دسته جمعی۲، فراهم نکردن اینترنت پرسرعت و نامحدود برای آنها، و نداشتن گوشی شخصی و در صورت لزوم استفاده از آن با نظارت والدین بودند.
نظر شما