حضرت زهرا(س) بنیانگذار جهاد تبیین /کار حضرت زینب(س) امتداد جهاد تبیین حضرت فاطمه(س) بود

استاد حوزه در کرسی آزاد اندیشی «جهاد تبیین در سیره حضرت زهرا(س)» در مدرسه علمیه حضرت زینب(س) آستانه گفت: حضرت فاطمه(س) را باید بنیانگذار جهاد تبیین بدانیم، در حقیقت کار حضرت زینب(س)، امتداد جهاد تبیین آن حضرت بود که در پیچ تاریخی انتقال جریان نبوت به امامت انجام شد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، آستانه/ در کرسی آزاداندیشی پاسخ به شبهات با عنوان «جهاد تبیین در سیره حضرت زهرا(س)» که در مدرسه علمیه حضرت زینب(س) آستانه برگزار شد، خانم خدیجه قربانی، استاد این مدرسه علمیه، با اشاره به بخش زندگی سیاسی حضرت زهرا(س) گفت: ما به عنوان ادامه دهنده راه حضرت فاطمه(س) وظیفه داریم که با شرایط پیش آمده نسبت به روشنگری و جهاد تبیین اقدام کنیم.

در ادامه خانم سعیده ایزدپناه، استاد حوزه علمیه خواهران استان مرکزی گفت: حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها را باید بنیانگذار جهاد تبیین بدانیم، در حقیقت کار حضرت زینب سلام الله علیها، امتداد جهاد تبیین حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها بود که در یک مقطع بی نظیر انجام شد که یک پیچ تاریخی است و جریان نبوت به امامت منتقل می شود.

استاد حوزه علمیه خواهران استان مرکزی تصریح کرد: در موقعیتی که امت اسلامی در انحرافی فوق‌العاده فرو رفته و رهبری جامعه از خط امامت منحرف گشته و جریانی فاسد و باطل، هزاران مشکل در جامعه‌ی اسلامی ایجاد می‌کند، حضرت فاطمه زهرا(س) نه‌تنها سکوت نکرد، بلکه دست به جهاد زد. ایشان با «جهاد تبیین» به میدان آمد.

خانم ایزدپناه تصریح کرد: جهاد تبیین حضرت، هم با اشک و هم با کلام همراه بود.

وی در ادامه با استناد به فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر لزوم جهاد تبیین، در ارتباط با وظیفه‌ی امروز افراد بیان کرد: جهاد تبیین بر همه‌ی افراد دارای تریبون و کسانی که توانایی تأثیرگذاری در این فضا را دارند واجب است. رهبر انقلاب در پنجم مهرماه فرمودند: «امروز باید همه‌ی ما در میدان تبیین حرکت کنیم»؛ یعنی میدانی که صدیقه‌ی اطهر تا لحظه‌ی آخر عمرشان در آن حرکت کردند تا با بیان حقایق، مردم را روشن کنند.

خانم ایزدپناه در پایان خاطرنشان کرد: حضرت زهرا(س) در خطبه شورانگیز خود به تبیین حکمت آفرینش انسان پرداخته است. در نگاه این بانوی بزرگ اسلام، هدفمندی جهان، اساس و مبنای هدفداری آفرینش انسان است و تمام پدیده‌های جهان در تلاش و حرکت خود رو به سوی کمال مطلق دارند و اقتضای حکمت الهی این است که در حرکت هدفمند، آنها را یاری کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha