لزوم ارتباط همدانه با طلاب در عرصه آموزش و دیگر زمینه ها برای موفقیت آنان و حوزه های علمیه

حجت الاسلام و المسلمین کارگر شورکی خطاب به معانان آموزش مدارس یزد گفت: ارتباط همدانه با طلاب در عرصه های آموزش و دیگر موارد و ارائه راهکارهای مناسب در جهت رفع مشکلات آنان، در موفقیت طلاب و حوزه علمیه، اثرگذار خواهد بود.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، حجت الاسلام و المسلمین محمد کارگر شورکی، مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد  در جمع معاونان آموزش مدارس علمیه خواهران استان یزد، ضمن تسلیت فرارسیدن ایام فاطمیه به حدیث مشهور قدسی «یا أَحْمَدُ! لَوْلاک لَما خَلَقْتُ الْأَفْلاک، وَ لَوْلا عَلِی لَما خَلَقْتُک، وَ لَوْلا فاطِمَةُ لَما خَلَقْتُکما» اشاره و بیان داشت: در این حدیث قدسی که مشهور است خداوند متعال به پیامبر اکرم(صلی الله علیه وآله) فرمود: ای احمد، اگر تو نبودی من این افلاک را، خلق نمی کردم. یعنی تمامی افلاک و آنچه در آن است به دلیل وجود پیامبر اکرم(صلی الله علیه وآله) است و در ادامه فرمود: اگر علی(علیه السلام) نبود هرآینه تو را خلق نمی کردم و اگر حضرت زهرا(سلام الله علیها) نبود، هر آینه شما دو نفر را خلق نمی کردم.

وی اضافه کرد: منظور روایت این است که چون رسالت پیامبر(صلی الله علیه وآله) باید استمرار داشته باشد، لذا باید فرد لایقی که بتواند ادامه دهنده رسالت پیامبر(صلی الله علیه وآله) باشد وجود داشته باشد، بنابراین خداوند علی(علیه السلام) را در کنار پیامبر آفرید و او را پرورش داد تا با ولایت ایشان راه رسالت ادامه داشته باشد و از طرفی چون راه ولایت و رسالت نیز بعداز حضرت علی(علیه السلام)، باید ادامه دار باشد، باید شخصیتی هم کفو حضرت علی(علیه السلام) وجود داشته تا نسل پاکشان ادامه دهنده راه ولایت باشند و خداوند حضرت زهرا(سلام الله علیه وآله) را آفرید که از طریق نسلشان، راه ولایت و رسالت ادامه یابد.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد در ادامه افزود: با وجود نسل سادات که در دنیا وجود دارند و کارهای بزرگی که توسط بزرگان از نسل حضرات شاهد بوده ایم، پی به اهمیت جایگاه حضرت رسول(صلی الله علیه وآله)، امیرالمومنین(علیه السلام) و حضرت زهرا(سلام الله علیها) می بریم؛ بزرگان از سادات مثل آیات عظام بروجرودی، امام خمینی و رهبر معظم انقلاب که پرچمدار و ادامه دهنده راه اهل بیت(علیهم السلام) هستند، خود گواه بر این روایت است.

حجت الاسلام والمسلمین کارگر شورکی در ادامه به جایگاه معاونت های آموزش اشاره و بیان کرد: معاونت آموزش در حوزه های علمیه خواهران جزء معاونت های کلیدی است که اگر اهمیت این جایگاه نبود، آموزش مدرسه دچار خلل می شد، بنابریان اگر معاونین آموزشی دقت و همت کافی در جذب طلاب را داشته باشند، می توانند علاوه بر ارتقای سطح علمی طلاب و جایگاه آموزشی، سبب جذب بیشتر خواهران به سوی حوزه شوند.

وی ادامه داد: اگر در امر آموزش طلاب کوتاهی صورت گیرد، سبب ریزش خواهرانی که برای تحصیل به حوزه آمده اند خواهد شد، بنابراین امر آموزشی برای هر حوزه از اهمیت و جایگاه بالایی برخوردار است که همگی باید در این زمینه تلاش خود را چندین برابر کنیم.

این مقام مسئول افزود: بسیار خوب است که ارتباط خود را با طلاب بیشتر کرده و علاوه بر درک بیشتر طلاب در زمینه آموزش، در مسایلی که ممکن است طلاب دچار مشکلاتی شوند، نیز همدردی لازم را داشته و با کمک و ارائه راهکارهای مناسب در جهت رفع مشکلات آنان برآییم و این ارتباط قطعا در ادامه موفقیت مسیر آموزشی، اثرگذار خواهد بود.

photo_2022-12-10_12-57-24.jpg

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha