اجلاسیه استانی مدیران مدارس علمیه خواهران استان با حضور خانم دکتر نیلچی زاده برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، اجلاسیه مدیران مدارس علمیه خواهران استان کرمان با حضور خانم دکتر نیلچی زاده و در محل مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآنی رکن الهدی کرمان برگزار شد.
در ابتدای نشست، خانم محمدی مدیر حوزه علمیه خواهران استان کرمان، ضمن خیر مقدم به مدیران ۲۱مدرسه استان به تبیین ویژگی های مدیران پرداخته و تصریح کرد: از مهم ترین ابزارهای مدیریت، شرح صدر است. اگر کسی از این موهبت برخوردار نباشد، هرگز نمی تواند مدیریت انسان ها را بر عهده بگیرد. صدر کنایه از مرکز ادراکات انسان است، بنابراین مقصود از سعه صدر، توان بیشتر درک مطالب و تحمل سختیها و مشکلات است.
وی در ادامه به نشانه های شرح صدر اشاره نمود و گفت: حلم و بردباری اولین نشانه شرح صدر است و برخورد بزرگوارانه با ناملایمات و سختی ها از گشودگی سینه انسان و سعه صدر سرچشمه می گیرد. متانت در شادی ها، مقاومت در برابر انواع مشکلات و تحمل افکار مخالف از دیگرنشانه های این صفت حسنه است.
خانم محمدی افزود: دومین ابزار مدیریت، هوش است و مدیر موفق و هوشیار کسی است که در شناخت نیروها، آگاهی به امور، فهم مشکلات، یافتن راه حلها، شناخت ضعف برنامه ها، پیش بینی دشواری های آینده و ایجاد انگیزش در نیروها را در راس امور خود قرار دهد.
در ادامه خانم نیلچی زاده به بیان نقش بانوان طلبه در جهاد تبیین و امیدآفرینی پرداخته و گفت: دلیل عدم وجود نور اعجاز برای انسان، فقر وجودی است. بنابراین رسیدن به نقطه مطلوب، تلاش همه جانبه طلاب را می طلبد و طلبه باید دغدغه مباحث تعلیم و تربیت و ولایت را داشته باشد.
وی افزود: مدیران موظفند، ناهنجاری های احتمالی در بین طلاب را با عشق برطرف نموده و با دلسوزی و خدمت بی منت، افراد را به خود جذب نماید. لازمه ی ابتدایی این امر، شناسایی دقیق مسائل حیطه بانوان و تلاش در جهت رفع آنان است.
حجتالاسلام والمسلمین طهماسبی، در ادامه به بیان بحث تحلیل سیاسی مسائل روز پرداخته و اظهار داشت: در اغتشاشات اخیر، قبل از شروع این حوادث، بسیاری از مسائل توسط دشمن هدفگذاری شده و برنامه ریزی شده بود. متاسفانه عدم وجود سواد رسانه ای به این آشوب ها دامن زد و شرایط را اینگونه پیش برد.
وی افزود: اگر کسی به دلیل بی سوادی رسانه ای در دام شبهات بیفتد، در مرحله بعد دچار انحراف شده و چونکه دنبال مقصر می گردد، در بین دو دستگی های ایجاد شده در جامعه می افتد.
استاد سطح عالی حوزه علمیه بیان کرد: القا کردن اینکه شما در اقلیت هستید، نیز یکی از حربه های دشمن است. او تمام تلاش خود را می کند تا در فضای مجازی این جو را به وجود آورد که جبهه منحرف در اکثریت قرار گرفته و موقعیت را طوری طراحی کند که جبهه حق کم کم احساس ضعف کرده و خود را کنار بکشد. اما اگر طلبه ای سواد رسانه داشته باشد، متوجه می شود که در این زمان باید حضورش در جامعه چندین برابر شده باشد، نه اینکه از ترس در اقلیت بودن منزوی شود.
حجتالاسلام والمسلمین طهماسبی افزود: از زمان هبوط انسان تاکنون شیطان در هیچ دوره ای تمام ابزارهای خود را به کار نگرفته است و اکنون که با تمام توان به میدان آمده است، نمایانگر این است که این آخرین توان و آخرین مقابله است. در نتیجه ایستادگی در مقابل این جریان و ایجاد یک جهاد همگانی یقینا منتهی به ظهور حضرت حجت عجل الله تعالی فرجه الشریف خواهد شد.
این مقام مسئول گفت: یکی از ویژگی های بارز افرادی که در این جریانات به ورطه سقوط افتادند، این بود که اینها هیچ اعتنایی به نماز نداشتند. ویژگی دیگر ابتلای به رابطه نامشروع و شراب خواری بود. بنابراین رفع این دو مشکل در اولویت امر به معروف و نهی از منکر قرار دارد.
در ادامه، نماینده مدیران به بیان نقطه نظرات مدیران مدارس پرداخته و سپس معاونین اداری مالی، فرهنگی، آموزش، پژوهش و ساماندهی و نظارت مدیریت حوزه علمیه خواهران استان، با مدیران مدارس جلسات پرسش و پاسخ داشته و به بیان نکات مهم اجرایی و آموزشی پرداختند.
نظر شما