نشست "تبیین سبک زندگی اسلامی در فضای مجازی" در مدرسه علمیه فاطمیه اروندکنار برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، "نشست سبک زندگی اسلامی در فضای مجازی" در مدرسه علمیه فاطمیه اروندکنار و همزمان با سالروز ولادت حضرت فاطمه الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.
خانم ناصرزاده در این نشست گفت: در ابتدا باید در حوزه سبک زندگی به تعریفی جامع برسیم؛ یعنی باید یک مفهومشناسی صورت بگیرد و بعد از ارائه مفهومی مشترک، برسیم به این موضوع که این تعریف غربی است یا اسلامی؟
استاد حوزه علمیه بیان کرد: سبک زندگی، مجموعه رفتارهای انسانهاست که منشا آن باورها و اعتقادات افراد در حوزههای مختلف از جمله خانواده، اقتصاد، سیاست و ... است.
وی افزود: مجموعه رفتارهای ما منشاءی دارد که همان اعتقادات ماست و اگر این باورها برگرفته از منابع دینی باشد، باعث به وجود آمدن یک سبک زندگی اسلامی میشود.
خانم ناصرزاده با تاکید بر نقش اساسی باورها در شکلگیری رفتار، گفت: اگر باورها نبود، رفتاری هم در کار نبود. برای همین اثرگذاری روی باورها بسیار مهمتر از رفتارهای فردی است.
وی با اشاره به اهمیت سبک زندگی اسلامی در پیوند با فضای مجازی گفت: یکی از بحثها و فعالیتهای اساسی که در فضای مجازی شکل میگیرد، این است که مخالفان ارزشهای دینی ما که میخواهند افکار ما و فرزندانمان را در فضای مجازی تغییر دهند، شاید به وضوح فکر خود را تجویز یا توصیه نکنند اما فکری را که القا میکنند، میتواند در نهایت به تغییر سبک زندگی فرد منجر شود.
استاد حوزه علمیه با تاکید بر لزوم آشنایی خانوادهها با فضای مجازی و آسیبها و فرصتهای آن، گفت: بحث اصلی این است که اگر ما بتوانیم تغییری در افکار انجام دهیم رفتارهایمان هم دچار تغییر میشود و والدین باید به این نکته مهم در تربیت فرزندان توجه داشته باشند.
نظر شما