دکتر حاجی حسنی در جمع اساتید و طلاب مدرسه فاطمه بنت اسد(س) بسطام گفت: ورزش کردن برای دستگاه گوارش مفید است و پیاده روی به حرکات دستگاه گوارش کمک کرده و نفخ و احساس پر بودن معده را کاهش می دهد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران/ بسطام، کارگاه آموزشی سلامت و گوارش با حضور دکتر محسن حاجی حسنی در مدرسه علمیه فاطمه بنت اسد(س) بسطام برگزار شد.
دکتر حاجی حسنی در این نشست با بیان این که شیوه زندگی و نیز غذاهایی که انتخاب می کنیم نقشی اساسی بر حفظ سلامت دستگاه گوارش دارد، اظهار داشت: مواردی مانند آشامیدن کافی آب، افزایش مصرف فیبر و ورزش همگی از عواملی هستند که به سلامت دستگاه گوارش کمک می کنند.
وی افزود: مصرف وعده های غذایی و تنقلات در یک برنامه منظم، می تواند سلامت سیستم گوارش بدن را حفظ نماید؛ هدف این است که وعده های غذایی شامل صبحانه، ناهار، شام و میان وعده در ساعات منظمی از روز مصرف شوند و مصرف چربی سلامت دستگاه گوارش را به خطر می اندازد.
دکتر حاجی حسنی با بیان این که نوشیدن مقدار زیاد و کافی آب در حفظ سلامت دستگاه گوارش مؤثر است، ادامه داد: فیبر آب موجود در روده را به خود جذب نموده و به این ترتیب حجم مدفوع را افزایش داده و آن را نرم تر می کند تا به این ترتیب به راحتی از دستگاه گوارش عبور کند و مانع از بروز بیماری هایی نظیر بواسیر شود.
وی تصریح کرد: ورزش کردن برای دستگاه گوارش مفید است و پیاده روی به حرکات دستگاه گوارش کمک کرده و نفخ و احساس پر بودن معده را کاهش می دهد.
نظر شما