سرپرست جدید مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان معرفی شد

خانم"راضیه سلطان عباسی ندوشن"، به‌عنوان سرپرست جدید حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان، عهده‌دار امور حوزه علمیه خواهران این استان شد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه های علمیه خواهران/ هرمزگان، طی حکمی از سوی مدیر حوزه‌های علمیه خواهران، خانم راضیه سلطان عباسی ندوشن به عنوان سرپرست جدید حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان معرفی شد.

آیین تکریم و معارفه با حضور حجت الاسلام والمسلمین اسماعیل نیا، معاون امور حوزه های علمیه خواهران و کارکنان حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان امشب در مرکز مدیریت این استان برگزار شد.

سرپرست جدید مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان معرفی شد

گفتنی است خانم عباسی ندوشن پیش از این معاونت فرهنگی_تبلیغی حوزه‌های علمیه خواهران استان هرمزگان را بر عهده داشت.

متن سخنرانی سرپرست جدید حوزه‌ علمیه خواهران استان هرمزگان در جلسه تودیع و معارفه بدین شرح است:

"بسم الله الرحمن الرحیم"

رب ادخلنی مدخل صدق واخرجنی مخرج صدق واجعل لی من لدنک سلطانا نصیرا

سلام علیکم و رحمه الله
عرض خیر مقدم دارم خدمت همه‌ی بزرگواران و مهمانان گرامی بویژه حجت الاسلام والمسلمین اسماعیل نیا
از درگاه خدای متعال آرزوی قبولی طاعات و عبادات و سلامتی برای همه خدمتگزاران اسلام به ویژه جمع حاضر در این در ماه پر برکت رحمت و بندگی را دارم و توفیق بهره مندی مطلوب در ادامه این ماه را مسئلت دارم.

 ضمن تشکر از زحمات متولیان حوزه علمیه خواهران، آیت الله عبادی زاده و بویژه مدیر فقید مرحوم حجت الاسلام والمسلمین جهانگیری و همچنین حجت الاسلام والمسلمین اسماعیل نیا که در این مدت که با تلاش‌های شبانه روزی ایشان برنامه‌های سترگی در استان صورت گرفت و امید است حوزه‌های علمیه خواهران استان هرمزگان کما فی السابق از حمایت و الطاف ایشان بهره مند باشد.
از حسن ظن و اعتماد مسئولین محترم در واگذاری این مسئولیت سنگین نهایت سپاسگزاری را دارم، مسئولیتی که به فرموده امام علی علیه السلام، طعمه نیست و امانت است.۱

تلاش می‌شود بتوانیم اهداف عالیه حوزه‌ها که همانا تربیت سربازان زمینه ساز ظهور حضرت بقیه الله الاعظم ارواحنا فداه هست را با همکاری خانواده ارزشمند مدیریت استان به سر منزل مقصود برسانیم.

به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی، فردای دنیای اسلام در دست طلبه‌های امروز است.

طلبه عنصر اصلی است و باید در اصل برنامه ریزی‌ها قرار گیرد.

لازم است برنامه ریزی‌ها متناسب با نیاز طلاب و توجه به زیست بوم استان تدوین شود تا طلاب عزیز پاسخگوی نیازهای روز جامعه باشند.

طبق چشم انداز پنج ساله مرکز مدیریت حوزه های علمیه و افق ۱۴۱۴، ضرورت دارد به بخش علمی و تبلیغی به صورت هدفمند و مبتنی بر واقعیت‌ها توجه ویژه ای صورت گیرد. و اولویت‌های زندگی از جمله ازدواج بهنگام، فرزندآوری، همسرداری و مادری مورد توجه باشد.
همچنین آینده پژوهی و ایده پردازی در حوزه های علمیه خواهران از مهم ترین نکته در اداره حوزه‌هاست که باید برای آن اندیشه کرد.

با توجه به رشد نخبگان حوزوی در مدارس علمیه استان، امید است در آینده ی نزدیک و تا پایان سال جاری، رتبه بندی کمی و کیفی حوزه‌ علمیه استان از رتبه سوم به دوم ارتقا پیدا کند.

قطعا این رشد و پیشرفت با توکل بر خدا، دعای امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و همدلی و همراهی همکاران جهادی و مومن محقق خواهد شد.

__________________

۱_ امیرالمؤمنین(علیه‌السّلام) در نامه‌ی ۵ نهج‌البلاغه خطاب به اشعث‌بن قیس -از کارگزاران حضرت در منطقه آذربایجان- این‌گونه می‌فرماید: «وَ إِنَّ عَمَلَکَ لَیْسَ لَکَ بِطُعْمَةٍ وَ لَکِنَّهُ فِی عُنُقِکَ أَمَانَة»، یعنی حکمرانی برای تو طعمه نیست بلکه امانتی بر عهده‌ات است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha