خداوند به خاطر ایمان و اندیشه لقمان، به او حکمت عنایت کرد

مدیر مدرسه علمیه الزهرا(س) ساری گفت: لقمان، پیامبر خدا نبود، اما بنده‏ای بسیار اندیشمند بود ، یقینش نیکو بود و خدا را دوست می‌داشت پس خدا هم او را دوست داشته و به او حکمت عنایت کرد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، فاطمه طالب زاده در نشستی با بیان فضیلت و پیام های سوره لقمان برای طلاب و کادر این مدرسه اظهار کرد: سوره لقمان به بیان شش موضوع عظمت و اهمیّت قرآن در هدایت بشر، تقسیم انسان‏ها به نیکوکار و مستکبر و بیان سرنوشت آنها و همچنین بیان برخی معجزات علمی قرآن و موعظه‏ های حکیمانه‏ی لقمان به فرزندش، دلایل ایمان به مبدأ و معاد و بیان علوم اختصاصی خداوند، پرداخته است.

مدیر مدرسه علمیه الزهرا(س) ساری با اشاره به ویژگی لقمان تصریح کرد: لقمان، انسانی درست ‌اندیش، صاحب فکر و نظر، پرهیزکار و دارای اراده قوی در راه خدا بود، واقعیت امر این است که او پیامبر نبود، اما بنده‏ای بسیار اندیشمند بود ، یقینش نیکو بود و خدا را دوست می‌داشت پس خدا هم او را دوست داشته و به او حکمت عنایت کرد.

طالب زاده افزود: با مردم، چه مسلمان و چه غیر مسلمان، با خوشرویی رفتار کنیم و هنگام موعظه و نصیحت، ابتدا از راه محبت و عاطفه وارد شده و سپس توصیه ها با زبان نرم و شفاف بیان شود، از عامل خشنودی خداوند برای تشویق و از ناخشنودی او برای ترک زشتی‏ها و گناهان استفاده کنیم.

وی با اشاره به آیه 18 سوره لقمان و توصیه به فرزندش بیان کرد: در زمین متکبرانه راه نرو؛ در آیات دیگر قرآن کریم، اوّلین نشانه‏ی بندگان خوب خدا، حرکت متواضعانه‏ آن هاست و یکی از اسرار نماز که در سجده‏ی آن بلندترین نقطه بدن را روی خاک می‏گذاریم، دوری از تکبّر، غرور و تواضع در برابر خداوند است.

 طالب زاده بیان کرد: شخص متکبر و فخر فروش بر اساس خیالات و توهم، خود را بزرگ دیده و بر دیگران اظهار بزرگی می نماید؛ نه تنها مردم این افراد را دوست ندارند، بلکه محبوب الهی نیستند؛ ما طلاب و مومنین باید همواره خود را به زیور تواضع و خوش رویی بیاراییم تا مورد محبت خداوند واقع شویم.
وی از تواضع به عنوان نشانه ‏های برجسته‏ اهل ایمان یاد کرد و افزود: تواضع در برابر تمام انسان‏ها لازم است؛ امّا در برابر والدین، استاد و مؤمنان لازم‏ تر است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha