استاد حوزه علمیه ساوه با بیان که علم مقدمه ایمان و عمل است، گفت: علم مقدمه ایمان و عمل است و از دیدگاه معصومین(ع)، عالِم واقعی کسی است که پارسا باشد و هر علمی هر چه در افراد بیشتر میشود باید بر پارسایی او هم بیفزاید.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، مراسم آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۲_۱۴۰۳ امروز با سخنرانی حجتالاسلام احمدی کاشانی از اساتید حوزه علمیه مرکزی و با حضور جمعی از طلاب و کادر موسسه آموزش عالی حوزوی ریحانه الرسول(س) برگزار شد.
حجتالاسلام احمدی کاشانی در اهمیت علمآموزی، با توجه به آیات و روایات اظهار داشت: درآیات قرآن کریم به قلم، تعلیم و قرائت پرداختهشده و در آن قلم بهترین وسیله برای ثبت علم ذکرشده است.
استاد حوزه علمیه اراک، با طرح این پرسش که آیا همه علوم حق هستند؟، گفت: هر علمی که باعث قوام مسلمین، مؤمنین، استقلال و تقویت آنها در برابر دشمنان گردد، علم حق است.
وی با بیان این که علم مقدمه ایمان و عمل است، افزود: علم مقدمه ایمان و عمل است و از دیدگاه معصومین(ع)، عالِم واقعی کسی است که پارسا باشد و هر علمی هر چه در افراد بیشتر میشود باید بر پارسایی او هم بیفزاید.
حجتالاسلام احمدی کاشانی، خاطرنشان کرد: رابطه دانش و پارسایی در این است که افراد پارسا ازنظر فراگیری، حفظ و تجزیهوتحلیل قویتر از کسانی هستند که پارسا نیستند و پارسایی موجب تندذهنی و تیزبینی و هم چنین باعث برکت و منفعت میشود.
نظر شما