نقطه شروع تمام معارف قرآن کریم است

مدیر مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س) کلاله گفت: باید برای درک درست دین از سیره رسول اکرم تاسی گرفت؛ زیرا در سایه شناخت انسان کامل درک امور نامحدود برای ما آسان است.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، ام‌البنین سادات میرعرب در جمع طلبه‌های مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س) کلاله بیان کرد: معارف اسلام بسیار غنی و پرمحتوا است؛ بنابراین، برای فهمیدن و فهماندن عمیق معارف اسلام نیاز به مطالعه و تحقیق داریم، به همین خاطر درک درست معارف با مطالعه جزئی و سطحی امکان‌پذیر نیست.

وی افزود: سرچشمه تمام معارف قرآن کریم است و یکی از مهم‌ترین وظایف ما تلاش در راه فهم درست آیات قرآن است.

مدیر مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س) کلاله ادامه داد: در ابتدای امر، فهم قرآن کار آسانی نیست اما امروزه با وجود منابع تفسیری قوی می‌توان معارف را از قرآن استخراج، و درس‌های قرآنی را به عنوان موضوعات مهم برای ارائه به دیگران بهره‌برداری کرد.

 میرعرب اضافه کرد: هر کجای قرآن که صحبت از ایمان به میان آمده، در ادامه آن عمل صالح مطرح شده است؛ لذا معرفت با عبادت آمیخته بوده و اگر آدمی به این درک برسد که همه چیز از خداست و خداوند در جهت تربیت و رشد انسان خلق کرده، با تمام وجود سر به سجده ‌گذاشته و تسلیم خدای خویش می‌شود.

وی اذعان کرد: در کنار قرآن، ادعیه نیز در تقویت و به اوج رساندن روح انسان اثر بسزایی دارد که می‌تواند نفس انسان را از گرفتاری‌ و سرگشتگی‌ خارج کرده و در مسیر هدایت قرار بدهد.

مدیر مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س) کلاله به واقعه‌ عاشورا نیز اشاره کرد و گفت: جانفشانی‌های امام حسین(علیه‌السلام) و اهل بیت و یاران مظلومش نمونه بارز و والای درک عمیق معارف اسلامی و الگویی تمام عیار برای تمام جهان است.

وی افزود: اشرف موجودات و اکمل انسان‌ها و بزرگ‌ترین معلم بشر وجود مبارک رسول اکرم(صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم) است و باید برای درک درست دین، از سیره رسول اکرم تاسی گرفت زیرا در سایه شناخت انسان کامل درک امور نامحدود برای ما آسان است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha