مدیر مرکز مشاوره جامعة الزهرا(س) گفت: خانواده یکی از مهمترین نهادهای اجتماعی است که در رشد اخلاقی و معنوی جامعه و فرد تأثیرگذار است.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، نشست پیشگیری و صیانت جرائم خانواده با عنوان بررسی آسیبهای خانواده با رویکرد روانی ـ اجتماعی و حقوقی در سالن جلسات شهرداری تفرش با حضور طلاب مدرسه علمیه خواهران امام خمینی (ره) آشتیان و مدرسه علمیه خواهران معصومیه(س) تفرش با حضور حجت الاسلام و المسلمین اصغر اخوی مدیر مرکز مشاوره جامعة الزهرا(س) برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین اخوی درباره اهمیت جایگاه خانواده در جامعه، اظهار داشت: خانواده مهم ترین نهاد اجتماعی است که در رشد اخلاقی و معنوی جامعه و فرد تأثیرگذار است.
وی افزود: خانوادههای قشر حوزوی و روحانیت به سبب اینکه رهبران جامعه و اعضا حکومت هم از این قشر میباشند، بیشتر مورد دقت و زیر ذره بین مردم و شبکههای اجتماعی است.
مدیر مرکز مشاوره جامعة الزهرا(س) تصریح کرد: آسیب شناسی مسائل خانوادگی در سه حوزه مورد نقد و بررسی قرار میگیرد که عبارتند از: آسیب شناسی مسائل ازدواج، آسیب شناسی و بررسی روابط زوجین و آسیب شناسی مسائل فرزند پروری و فرزندان خانواده.
وی اظهار کرد: ازدواج مایه آرامش و آسایش زوجین و یک توصیه الهی است و موجب مودت، دوستی و محبت بین همسران میگردد و بهترین راه دستیابی به آرامش انسانها ازدواج است که در سایه شرایطی نظیر ازدواج عاقلانه، بههنگام، آگاهانه، روابط صمیمانه و صادقانه، اعتماد مؤمنانه، ساده و عاشقانه، با محبت و احترام کامل، رعایت اخلاق، معنویت و اعتقادات، همراهی و همدلی شکل خواهد گرفت.
حجت الاسلام والمسلمین اخوی خاطرنشان کرد: امروزه شاهد آسیبهایی در اصل ازدواج هستیم و برخی افراد نگاهشان به ازدواج نگاه عالمانه و عاشقانه نیست و نگاه اقتصادی و مادی به ازدواج دارند و این زندگی را به شکست منجر میکند.
مدیر مرکز مشاوره جامعة الزهرا(س) یادآور شد: ازدواج کامل در سایه روابط صحیح و کامل خانوادگی و زوجین پدید میآید و در نهایت فرزندان خوب و سالم و فعال برای اداره آینده کشور و جامعه ساخته خواهند شد.
وی نظارت بر امور فرزندان را وظیفه اصلی پدر و مادر دانست و گفت: این اصلاح روابط از انحراف و انحطاط جامعه جلوگیری خواهد کرد.
نظر شما