مبلغ حوزوی گفت: اینکه قرآن کریم فرموده «انّ الانسان لفی خسر»، یعنی سرمایهسوز شدن و از دست رفتن سرمایه؛ همهی ما هر لحظه در حال از دست دادن سرمایه هستیم، سرمایه چیست؟ عمر ماست که هر لحظه در حال از دست دادن آن هستیم.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، مراسمی با حضور دانش آموزان دبیرستان شهرستان شهباز و آستانه و با حضور خانم عاشق حسینی مبلغ شهر اراک در مدرسه حضرت زینب سلام الله علیها آستانه برگزار شد.
خانم عاشق حسینی گفت: بنا بر آیات و روایات در ماه رجب رحمت و برکات خداوند مانند باران بر سر مردم می ریزد.
وی افزود: ماه رجب و شعبان دو چشمه ی جاری هستند که میهمانان خداوند در این چشمه ها خود را می شویند تا به رمضان برسند و رمضان ماه مهمانی خداوند است.
عاشق حسینی تصریح کرد: استغفار در این ماه بسیار پرفضیلت است و توصیه شده که مسلمانان نباید فقط با تشنگی و گرسنگی روزه بدارند بلکه روزه داری در درجه ی اول پاک سازی روح از پلیدی ها است.
وی با اشاره به ولادت امام جواد علیه السلام، گفت: حضرت جوادالائمه(ع) از مقام والایی برخوردار بوده و فضایلی دارند که ما انسان ها از درک و دریافت آن عاجزیم. در روایتی از یکی از نزدیکان امام رضا(ع) می خوانیم که می گوید روزی در محضر امام رضا(ع) بودم که امام جواد(ع) که در سن کودکی بود به آنجا آمد. امام رضا(ع) فرمود که این کودک مولود پربرکتی برای شیعیان خواهد بود و از او پربرکت تر نخواهد بود.
عاشق حسینی خاطرنشان کرد: مولود دیگر در این ماه پرفیض مولود کعبه امام علی(ع) است، بحث مناقب آن حضرت به قدری والا است که نمی توان آن را شمارش کرد؛ ایشان مظهر قدرت بوده و بسیار مهربان بوده اند، نحوه ی تولد ایشان نشان از درست بودن و به حق بودن راه و مسیر خود و پیروانشان دارد.
وی اضافه کرد: یکی از راه های شناخت این امام بزرگوار خواندن و درک کتاب ارزشمند نهج البلاغه است که از مجموعه نامه های آن حضرت تشکیل شده است، این کتاب بسیار مورد توجه عالمان ادیان مختلف بوده و تاکنون تحریفی در آن صورت نگرفته است، این کتاب که به برادر قرآن مشهور است ،بسیاری از مشکلات را رفع کرده و مرهمی بر جانهای دردمند است. جنگ و جهاد، توحید، امامت و رسالت، اجتماع و رهبری و معاشرت با مردم و بسیاری از مفاهیم دیگر در این کتاب ارزشمند وجود دارد که می تواند برای زندگانی دنیا و آخرت ما مفید باشد.
عاشق حسینی با اشاره به آیات سوره عصر، اظهار داشت: «انّ الانسان لفی خسر»، خسر یعنی سرمایهسوز شدن و از دست رفتن سرمایه. همهی ما هر لحظه در حال از دست دادن سرمایه هستیم؛ سرمایه چیست؟ عمر ماست. لحظه به لحظه همه ما به نحوی سرمایه را از دست می دهیم. پس از فرصتی که خدا در اختیار ما قرار داده نهایت استفاده را ببریم تا از زیانکاران نباشیم.
نظر شما