مدیر حوزه علمیه خواهران استان گلستان گفت: پالایش روح و روان؛ بزرگترین دستاورد ماه مبارک رمضان است و این کار با خودسازی آغاز میشود.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، خانم سیده نفیسه حسینی واعظ در آخرین جلسه شورای اداری کارکنان مدیریت استان گلستان در سال ۱۴۰۲ بیان کرد: در روایات و آیات بیشماری از فواید روزهداری و تأثیر آن بر روح و جسم انسان سخن به میان آمده است.
وی با اشاره به روایاتی پیرامون روزه و روزهداری، گفت: روزه فقط خودداری از خوردن و آشامیدن نیست؛پیامبر اکرم(ص) در اینباره میفرمایند: «روزه فقط خودداری از خوردن و آشامیدن نیست، بلکه خداوند آن را علاوه بر این دو، مابقی برای کارها و سخنان زشت که روزه را بیاثر میکند قرار داده است، چه اندکند روزهداران و چه بسیارند کسانی که گرسنگی میکشند». (الکافی، جلد ۴، ص ۸۷)
مدیر حوزه علمیه خواهران استان گلستان خاطرنشان کرد: پالایش روح و روان؛ بزرگترین دستاورد ماه مبارک رمضان است و این کار با خودسازی آغاز میشود، وقتی که انسان خود را شناخت و امیال و آرزوها و اهداف زندگی خود را درک کرد، بهتر میتواند از آن برای یک زندگی توأم با ارزشهای الهی و انسانی بهره ببرد.
خانم حسینی واعظ، روزهگرفتن را تمرین استقامت در کنار مرور قدرت ایمان دانست و ماه مبارک رمضان را ماه دستگیری از مستمندان، فقیران و درماندگان خواند و پیرامون انفاق گفت: انفاق در راه خداوند و در تمام ایام سال، دارای پاداش و صواب است اما در ماه مبارک رمضان فضیلت بیشتری دارد که مورد تاکید و توصیه اهل بیت(علیهمالسلام) قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه پیامبر گرامی اسلام یکی از نامهای ماه مبارک رمضان را «شهر المواساه» یعنی ماه همدردی نامیدهاند، گفت: حضرت مردم را به حمایت و دستگیری از فقیران و مستمندان فرا خواندند.
استاد حوزه، در ادامه به ایتام آل محمد(ص) اشاره کرد و توضیح داد: ایتام بر دو قسمند: یتیم های ظاهری و معمولی که پدر یا مادر یا هر دوی آنها را از دست داده اند و یتیمهای معنوی که از آنها به «ایتام آل محمّد(صلیاللهعلیهوآلهوسلم)» تعبیر شده است و از محضر امام بهره نبردهاند.
خانم حسینی واعظ افزود: امام به منزله پدر است و کسی که دستش از دامان پدر کوتاه باشد، یتیم است؛ سرپرستی و کفالت این یتیمان نیز بر عهده علما و دانشمندان دینی است؛ آنان در طول تاریخ غیبت حضرت ولی عصر(عجلاللّهتعالیفرجهالشریف)، ایتام آل محمّد را حمایت کرده و در مقابل شبهات دشمن از آنها دفاع کردهاند.
وی اضافه کرد: بدون شک، کسانی که سرپرستی این یتیمان را بر عهده دارند، مقامی بسیار رفیع دارند.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان گلستان با توفیق دانستن خدمت به طلاب حوزه های علمیه خواهران بیان کرد: ان شاء الله بتوانیم با راهبری درست و صحیح به هدف مدنظر قرآن و اهلبیت(علیهمالسلام) دست یابیم.
خانم حسینی واعظ از تلاشها و خدمات همکاران خود در مدیریت استان و مسئولان مدارس علمیه استان قدردانی کرد و گفت: سال۱۴۰۲ با تمام فراز و نشیبها، رو به پایان است و همکاران استان در تمام مشکلات همراه بودند تا در مسیر خدمت به دین انجام وظیفه کنند که ان شاء الله مقبول حضرت حق قرار گیرد.
وی در پایان ابراز کرد: از خداوند درخواست میکنیم که در تمام امورات و مراحل خدمت، با سعه صدر بیشتری در کنار هم باشیم تا در صورت وجود نقصها، با هماندیشی برطرف شود و بتوان به جامعه انسانی خدمت بهتری ارائه داد.
نظر شما