معاون فرهنگی تبلیغی حوزههای علمیه خواهران استان سمنان گفت: این معاونت با بهرهگیری از کتاب زندگینامه بانوان شهیده و معرفی آنان، سعی بر ترغیب دختران و بانوان انقلابی و دارای بیوتات صالحه جهت ثبتنام در حوزه علمیه خواهران دارد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، معصومه کمشیکمر معاون فرهنگی از معرفی بانوان طلبه شهیده از آغاز پذیرش سال تحصیلی جدید، خبر داد و اظهار کرد: کتابی با عنوان "بانوان طلبه شهیده" به همت مرکز مدیریت حوزههای علمیه کشور با موضوع معرفی این طلاب خواهر شهیده، نگاشته شده است.
وی افزود: معاونت فرهنگیتبلیغی استان سمنان با بهرهگیری از کتاب زندگینامه بانوان شهیده و معرفی آنان، سعی بر ترغیب دختران و بانوان انقلابی و دارای بیوتات صالحه جهت ثبتنام در حوزه علمیه خواهران دارد.
شایان ذکر است، شهیده فهیمه سیاری از شهدای حوزه علمیه خواهران است، وی در خردادماه ۱۳۳۹ در تهران به دنیا آمد. دوره ابتدایی و راهنمایی را در تهران سپری کرد و سپس به همراه خانواده به زنجان رفت. از آنجا که در زنجان برای دختران، رشته ریاضی فیزیک وجود نداشت، به ناچار همراه چند نفر دیگر در دبیرستان پسرانه امیرکبیر، ادامه تحصیل داد. سال ۵۷ از دبیرستان آذر در رشته ریاضی فیزیک فارغ التحصیل شد.
مسجد ولیعصر(عج) زنجان، در سالهای ۵۶ و ۵۷ پایگاه انقلاب بود و فهیمه هم در آنجا حضور پیدا میکرد. او در این زمان توسط بزرگانی چون آیتالله مشکینی که برای تبلیغ به زنجان آمده بودند، از وجود حوزه علمیه خواهران در قم آگاه شد و تصمیم گرفت برای ادامه تحصیل به آنجا برود. سال ۵۷ عازم قم شد و ۲ سال در حوزه علیمه شهید قدوسی بهره گرفت.
پس از پیروزی انقلاب، با گسترش خطر گروهکهای معاند در غرب کشور، فهیمه نیز در ۶ آذر ۱۳۵۹ کوله بار سفرش را بست و راهی شهر بانه شد. فهیمه از طریق باختران، عازم سنندج شد و در تاریخ ۱۲ آذر، آنجا را به قصد سقز و بانه ترک کرد.
راهها بسیار ناامن و پرخطر بودند و اهریمنان در شیار کوهها و درهها به شکار مردان و زنان ظلم ستیز نشسته بودند. ماشین حامل فهیمه و سه بانوی دیگر، در حالی که یک ستون نظامی، ماشین آنها را به مقصد سقز همراهی می کرد، در ساعت ۱۶ بعد از ظهر و در منطقه دیواندره، مورد حمله قرار گرفت و فهیمه که تیری از چشم راستش عبور کرده و به مغزش رسیده بود، به شهادت رسید.
انتهایپیام/
نظر شما