حوزه/ به همت معاونت فرهنگی مدرسه علمیه مهدیه خنداب نشستی با موضوع بهداشت و سلامت برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران ،خانم زینب رحیمی کارشناس سلامت شهرستان خنداب در نشست بهداشت و سلامت خانواده که در مدرسه علمیه مهدیه خنداب برگزار شد، بیان کرد: گروه های غذایی عبارتند از: نان و غلات، سبزی ها، میوه ها، گوشت ها، حبوبات و مغزها، لبنیات و چربی ها.
وی گفت: برای حفظ سلامت بدن نیاز به مصرف مقداری از این گروه های غذایی در طی روز داریم.اما برخی از آنها برای بدن مضر است که نباید مصرف آنها از حد اعتدال بگذرد.
کارشناس سلامت شهرستان خنداب در ادامه افزود: در گروه های غذایی نان و غلات دارای ویتامین ب و املاحی چون آهن و پروتئین، گوشتها هم دارای ویتامین ب ۶ و فسفر و لبنیات سرشار از کلسیم هستند.
وی خاطر نشان ساخت: اما چربی ها آن دسته از گروه های غذایی هستند که باید کمتر استفاده شوند چون مواد مغذی کمتری دارند.
رحیمی در پایان اظهار داشت: سعی کنید در طی روز میوه ها را بیشتر استفاده کنید و مصرف قند، شکر و نمک را کاهش دهید و از نوشابه های گازدار و آبمیوه های صنعتی کمتر استفاده کنید تا سالم بمانید.
نظر شما