نماینده ولی فقیه در استان گلستان گفت: به مصداق آیه «تتجافی جنوبهم عن المضاجع یدعون ربهم خوفا و طمعا و ممّا رزقنـهم ینفقون»، یکی از تمرینهای عملی برای ورود خداوند در دل، سحرخیزی است.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران کشور، آیتالله سیدکاظم نورمفیدی در جلسه اخلاق هفتگی خود که از سوی مدرسه علمیه تخصصی الزهراء(سلاماللهعلیها) گرگان در جمع طلاب این مدرسه برگزار شد بیان کرد: یکی از تمرینهای عملی در مسیر خودسازی سحرخیزی است.
وی افزود: با استناد به آیه ۹ سوره مبارکه زمر گفت: این آیه سیمایی از صفات مؤمنان را بیان میفرماید، چنانچه در آیه قبل فرمود: «گروهی تنها به هنگام مصیبت به خداوند توجّه دارند و هنگام رفاه او را فراموش میکنند» ولی در این آیه میفرماید: «مؤمنان همواره یاد خدا هستند، چه در رفاه و چه در سختی»، «أَمَّنْ هُوَ قَانِتٌ آنَاءَ اللَّیْلِ سَاجِدًا وَ قَائِمًا یَحْذَرُ الْآخِرَةَ وَ یَرْجُو رَحْمَة رَبِّهِ».
نماینده ولی فقیه استان گلستان گفت: منظور از «قانت» در آیه فوق؛ لزوم طاعت معالخضوع است که مورد خطاب انسانهایی هستند که همیشه در سجده و قیام در مقابل خداوند بوده و با امید به رحمت خداوند، از قیامت هم می ترسند.
آیت الله نورمفیدی با اشاره به ادامه آیه که میفرماید: «هَلْ یَسْتَوِی الَّذِینَ یَعْلَمُونَ وَ الَّذِینَ لَایَعْلَمُونَ إِنَّمَا یَتَذَکَّرُ أُولُو الْأَلْبَابِ» ادامه داد: مراد از علم در این آیه، علم ادراکی نیست بلکه مراد علمی است که خداوند در دل وارد شود.
وی در پاسخ به این سوال که «چگونه میتوان خدا را در دل وارد کرد؟»، ادامه داد: این مهم نیازمند تمرین و ممارست است، چنانچه باید آنقدر خدا را در دل بیاوریم تا در اثر تمرین در دل مستقر شود.
امام جمعه گرگان اضافه کرد: به مصداق آیه «تتجافی جنوبهم عن المضاجع یدعون ربهم خوفا و طمعا و ممّا رزقنـهم ینفقون»، یکی از تمرینهای عملی برای ورود خداوند در دل، سحرخیزی است؛ چنانچه در روایات متعدد بر فضیلت و اهمیت سحرخیزی و شبزندهداری تاکید شده و آن را عزت و شرافت برای انسان می داند.
انتهای پیام/
نظر شما