رواشناس بالینی کودک و نوجوان گفت: با فرا رسیدن تابستان و تعطیلی مدارس، چالش بزرگ والدین آغاز میشود که باید بتوان آن را مدیریت کرد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، لیلا شقاقی رواشناس بالینی کودک و نوجوان اظهار کرد: با فرا رسیدن تابستان و تعطیلی مدارس، چالش بزرگ والدین آغاز میشود، یکی از چالش ها این است که چگونه کودکان را در این ایام پرانرژی و مفید نگه داریم؟ از کلاسهای آموزشی تا ورزشهای هیجانانگیز و برنامههای متنوعی که میتوانند تابستانی سازنده و دور از خطرات را برای فرزندان شما به ارمغان بیاورند.
اهمیت برنامهریزی
وی ادامه داد: برنامهریزی صحیح میتواند به جلوگیری از بیراهه رفتن کودکان کمک کند، برنامهها میتوانند شامل فعالیتهای آموزشی، ورزشی و هنری باشند همچنین می توان به معرفی کلاسها و دورههای آموزشی تابستانی، مانند کلاسهای زبان، ریاضیات، علوم و فنون، برنامههای کتابخوانی و مسابقات علمی اشاره کرد. همچنین فعالیتهای ورزشی در حفظ سلامتی ،نشاط کودکان اهمیت دارد.
شقاقی بیان کرد: تشویق کودکان به شرکت در کلاسهای هنری مانند نقاشی، موسیقی، تئاتر و سایر هنرهای دستی و غیره میتواند به پرورش خلاقیت و استعدادهای کودکان کمک کند همچنین معرفی اردوهای تابستانی و سفرهای آموزشی که علاوه بر تفریح، میتوانند جنبههای آموزشی نیز داشته باشند.
وی افزود: والدین میتوانند با برنامهریزی و همراهی، به کودکان کمک کنند تا تابستانی مفید و سازنده داشته باشند، اطلاعرسانی درباره خطراتی که ممکن است کودکان در تابستان با آنها مواجه شوند، مانند اینترنت و شبکههای اجتماعی، و راههای مقابله با این خطرات به آینده کودکان کمک شایانی خواهد کرد همچنین شرکت در کارگاهها و دورههای مهارتآموزی مانند دورههای برنامهنویسی، آشپزی، باغبانی و سایر مهارتهای کاربردی، میتوانند به والدین و کودکان کمک کنند تا تابستانی پربار و مفید داشته باشند و از بیراهه رفتن جلوگیری کنند.
انتهای پیام/
نظر شما