مدیر مدرسه علمیه ثامنالحجج(علیهالسلام) شهرستان پارسآباد با تاکید بر اهمیت بحث طلبه تمدنساز، گفت: خواهران تلاشگر و موفق در این زمینه، توانایی تغییر سرنوشت یک جامعه را دارند.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، حبیبه شاهنده در نشست پژوهشی مدرسه علمیه ثامنالحجج(علیهالسلام) پارسآباد، گفت: اگر تمدن اسلامی تنها راه فراگیر و جهانیشدن اسلام نباشد بدون شک موثرترین راه در تحقق این امر مهم است و در این مسیر بهطور قطع بانوان طلبه که ظرفیت تمدنسازی انقلاب اسلامی هستند نقش بسزایی دارند.
وی با اشاره به اولویتهای نقش زنان از دیدگاه مقام معظم رهبری، افزود: در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، زن یکی از ارکان تمدنساز و نقش آفرین در تربیت جوانان مؤمن و متعهد انقلابی معرفی شده است.
مدیر مدرسه علمیه خواهران پارسآباد با تاکید بر برخی شاخصههای بانوان و طلاب تراز و تمدنساز، بیان کرد: نشاط و شادابی با حفظ اراده و عفت، جمع بین علم و عمل، دینمحوری و ولایتمداری و احساس مسئولیت برای تمدنسازی و جامعهسازی از مهمترین این شاخصهها هستند.
شاهنده تصریح کرد: برای تمدنسازی و نظامسازی بایستی دین را بر اساس قرآن و مکتب اهلبیت(علیهمالسلام) ترویج داد چرا که آیات و روایات و فقه همه یک دستگاه فکری هستند که برای ساختن عبد صالح ایجاد شدهاند.
استاد مدرسه علمیه ثامنالحجج(علیهالسلام) نقش اجتماعی، فردی و خانوادگی زن را در تمدنسازی موثر دانست و ادامه داد: بهبود نقش زن در ارتباط با محیط خانواده در ایجاد تمدن اسلامی، اهمیت به جایگاه متعالی زن به عنوان تربیت نسل تمدنساز، حضور فعال و موثر بانوان در فعالیتهای اجتماعی به عنوان عنصری تمدنساز و شناخت ابعاد فردی زن برای اثرگذاری بهتر و دستیابی به نقش وی قابل توجه است.
نظر شما