بازدید خانم متولیان از مدرسه علمیه حضرت خدیجه کبری و مرکز پژوهش و مطالعات تخصصی نهج‌البلاغه

در بازدید معاون پژوهش حوزه‌های علمیه خواهران از مدرسه علمیه تخصصی حضرت خدیجه کبری(س)، فعالیت‌های پژوهشی گروه‌های تخصصی نهج‌البلاغه و آموزش تفکر برای کودکان مورد بررسی قرار گرفت و راهکارهایی برای ارتقاء و پیشبرد اهداف پژوهشی این مرکز مطرح شد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، خانم متولیان، معاون پژوهش حوزه‌های علمیه خواهران به همراه جمعی از مسئولان اداره کل پژوهش های عمومی معاونت پژوش از مدرسه علمیه تخصصی حضرت خدیجه کبری(س) و مرکز پژوهش و مطالعات تخصصی نهج‌البلاغه بازدید کردند.

در ابتدای جلسه خانم فضائلی مدیر مدرسه علمیه تخصصی حضرت خدیجه کبری(س) به بخشی از فعالیت‌های پژوهشی گروه تخصصی نهج‌البلاغه، گروه تخصصی آموزش تفکر برای کودک و گروه فصلنامه آیین علوی اشاره کرد.

در ادامه اساتید پژوهش مرکز مطالعات تخصصی نهج‌البلاغه در سخنانی به بیان موانع موجود در پیشبرد اهداف پژوهشی مرکز مطالعات و راهکارهای برون رفت از آن، پرداختند.

خانم متولیان، معاون پژوهش حوزه های علمیه خواهران نیز در این بازدید با توجه به زیرساخت مطالعاتی در زمینه نهج‌البلاغه در مرکز پژوهش و مطالعات مدرسه حضرت خدیجه‌(س) مانند همایش‌های میثاق علوی و سالنامه‌های مدون بر اساس موضوعات مختلف در نهج‌البلاغه همچون صدق، خانواده متعادل، پیام‌رسانی دینی و... بیان کرد: می‌توان در بازتولید و پرورش مطالب در قالب چاپ کتب کوچک برای اطلاع‌رسانی طلاب، مقالات کوتاه‌نوشت و دیگر قالب های پژوهشی به بازبینی و خلق مطالب نو و جدید اقدام کرد. 

وی ادامه داد: همچنین می‌توان آغاز شکل‌گیری نظام مسائل فقه، تفسیر و مطالعات زنان و تمحض نظام مسائل نهج‌البلاغه را تحت نظر اداره کل پژوهش های عمومی و از سوی مدرسه حضرت علمیه تخصصی حضرت خدیجه(س) کلید زد.

شایان به ذکر است، مدرسه علمیه تخصصی حضرت خدیجه کبری(س) در خصوص این حضرت و مفاهیم نهج‌البلاغه دارای آثار پژوهشی و تحقیقی مدون و فاخر است که جامعه علمی از وجود آن بهره‌مند شده است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha