
محمد(ص)، نوری است که در دلها باقی مانده و با مهربانیاش به یتیمان و زنان، منزلت و احترام را به آنها بازگرداند، ایشان در زمانی که جهالت حاکم بود، با رهنمودهایش به زنان ارزش داد و فاطمه زهرا(س) را به عنوان نماد محبت معرفی کرد، شکرگزاری برای وجود پیامبری که برای احیای حقوق مظلومان جنگید، بیانگر عشق به او و خاندانش است.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، رحلت جاودانه نوری است که حسرت خاموشی اش مانده بر دلِ سِیَه دلان ،و کوتَه نظران جهان، نوری که جاری شده از یگانه معبود عالم، روشنایی که هیچ خاموشی در آن نیست بلکه با فرو بسته شدن چشمان نبی (صلی الله علیه و آله و سلم) می درخشد در وجود مطهر دوازده فرزند ایشان.
به راستی محمد(ص) کیست! که اینگونه با جان ها مهربان است! اگر خواستی محمد(ص) را بشناسی او را در دل کودک یتیمی پیدا خواهی کرد که مهر پدری ایشان را در دل خویش نهاده یا در باور دختران و زنانی خواهی یافت که منزلت خود را مدیون یاری و ایستادگی او هستند.
درست در زمانی که جهالت و خرافات مردم را احاطه کرده بود به طوری که نادانی با اشکال گوناگونی خودنمایی می کرد، زمانی که دختر را ننگ می دانستند و هیچ گونه احترام و مقامی برای زنان قائل نبودند ولی با ظهور اسلام و رهنمود های حضرت محمد(ص) اتفاقات جدیدی برای زنان رخ داد اما حال کسی آماده بود که وجود دختران را برکت بداند، حضرت محمد(ص)برای ابراز منزلت دختر، خانم فاطمه زهرا سلام الله علیها را در آغوش می کشید، دست شان را می بوسید و با ایشان بسیار مهربان بود، همین اتفاق کافی است برای شناختن پیامبر مهربانی ها و مکتب الهی ایشان.
حال شکر میکنیم خدا را بخاطر اینکه در ولایت شخصی قرار گرفته ایم که سرسختانه جنگیده است برای احیای حق تمامی مظلومین جهان
اعم از زن و مرد و مُهری
منخوس زده بر تمامی رسوم جاهلیت آن عصر
چشم مرا تا به خواب دید جمالش
خواب نمیگیرد از خیال محمد
سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی
عشق محمد بس است و آل محمد
انتهای پیام/
نظر شما