خانم امینی استاد حوزه علمیه حضرت زهرا سلاماللهعلیها استان مرکزی گفت: طلبه با ورود به عالم طلبگی، از میان فعالیتهای مختلف، خدمت به دین الهی را برگزیده است و حضور در حوزه علمیه به معنی اعلام آمادگی برای حضور در خط مقدم جبهه فرهنگی است.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، خانم امینی، مدیر مدرسه علمیه حضرت زهرا سلامالله علیها سنجان در آئین آغاز سال تحصیلی این مدرسه ضمن تبریک به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید به حدیثی از امام صادق علیهالسلام اشاره کرد که به یکی از یاوران و شیعیان نزدیک خود فرمودهاند: "الحَسَنُ مِن کلِّ أَحَدٍ حَسَنٌ وَ مِنک أَحسَن، لِمَکانِک مِنّا. وَ القَبیحُ مِن کلِّ أَحَدٍ قَبیحٌ وَ مِنک أَقبَح، لِمَکانِک مِنّا؛کار خوب، از هر فردی خوب است، اما از تو خوبتر است؛ به جهت نسبتی که با ما داری. کار بد، از هر فردی بد است و از تو بدتر؛ به جهت نسبتی که با ما داری."
وی افزود: نظیر اینکه در قرآن کریم برای زنان پیامبر صلیاللهعلیهوآله حساب ویژهای در نظر گرفته شده و از آنان توقع بیشتری بیان شده است. زنان پیامبراعظم از آن حیث که نسبتی که با ایشان دارند، تکلیف بیشتری دارند. این نسبت و قرابت از سویی برای آنان مزیت است و از سوی دیگر، برای آنان مسئولیت ایجاد میکند.
طلبگی؛ برگزیدن خدمت به دین الهی
در ادامه برنامه خانم ایزدپناه، استاد این مدرسه گفت: طلبه با ورود به عالم طلبگی، از میان فعالیتهای مختلف، خدمت به دین الهی را برگزیده است و ثبتنام در حوزه علمیه به معنی اعلام آمادگی برای حضور در خط مقدم جبهه فرهنگی است.
وی افزود: یکی از مسائلی که به مرور گریبانگیر برخی از طلاب به خصوص طلاب مقدماتی میشود، احساس خستگی و کمشدن نشاط طلبگی است.
این استاد در ادامه تصریح کرد: یک فرد وقتی که وارد حوزه علمیه میشود با یکسری از آموزشها مواجه میشود که ممکن است برای او خستهکننده و کمفایده جلوه کند، برای رفع این مسأله باید توجه کند که بدون شک یک طلبه برای تحقق رسالت تاریخیاش احتیاج به کسب آمادگی و مهارتهایی خاص دارد. بنابراین این یک ضرورت است که عمده توان و وقت طلبه، صرف آموختن معارف دینی باشد تا از این نظر غنی و کارآمد شود.
انتهای پیام/
نظر شما