خانم راضیه علیپوری، معاون آموزش مدیریت حوزههای علمیه خواهران استان سمنان، در آئین آغاز سال تحصیلی جدید گفت: طلبگی آراستگی به علم و دانشی است که موظف به انجام مأموریتی بزرگ است.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران/ سمنان، آئین آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۳_۱۴۰۴ در مدرسه علمیه فاطمیه مهدیشهر برگزار شد.
در این مراسم خانم راضیه علیپوری، معاون آموزش مدیریت حوزههای علمیه خواهران استان سمنان ضمن تبریک ایام آغاز امامت امام زمان ارواحنافداه و میلاد با سعادت پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآلهوسلم و امام صادق علیهالسلام گفت: خودشناسی، خودآگاهی و خودسازی سه گام مهمی هستند که هر انسانی در زندگی فردی خویش به آن متعهد است و باید نسبت به آن اهتمام داشته باشد. علاوه بر آن نسبت به هر صنفی که وارد آن میشود نیز باید این سه گام را دریابد. یعنی وقتی وارد طلبگی میشویم، باید در مورد این سه گام در صنف طلبگی خوب بیندیشیم.
وی افزود: طلبگی، آراستگی به علم و دانشی است که موظف به انجام مأموریتی بزرگ است. قدمت طلبگی به اندازه رسالت انبیاست. قطعا باید بعد از رسالت، دین ابلاغ گردد. وظیفه ابلاغ دین بعد از انبیا و اولیا علماست و طلاب هستند. مهمترین و اساسیترین نیاز انسان خود خداوند است آن زمان که میگوید «انا لله و انا الیه راجعون» پس این مسیر آسمانی و الیالله را طلاب باید انسانها باز کنند زیرا انسان جاهل است و اگر وحی و ابلاغ نباشد انسان تبدیل به "کالانعام بل هم اضل.." میشود. پس وظیفه طلبه مهم و سنگین دارد.
معاون آموزش مدیریت حوزههای علمیه خواهران استان سمنان ضمن مقایسه مفهوم تکبر و عجب، بیان کرد: آفاتی که طلبگی را تهدید میکند عجب و تکبر است. تکبر در مقام مقایسه با دیگران و غرور و خودبزرگبینی است، اما عجب در مقام مقایسه با دیگران نیست بلکه احساس خودبزرگبینی و خودبرتربینی درونی ماست که سبب میشود همیشه خودمان را خوب بپنداریم. پس باید دائم درصدد خودسازی در این مسیر قرار بگیریم.
علیپوری تصریح کرد: اگر سختی درس خواندن را در طلبگی به دوش نکشیم باید در آینده خفت و خواری بیسوادی را در لباس طلبگی به دوش بکشیم. حرکات و عادات و حرفها را با صنف طلبگی باید هماهنگ کنیم و بدانیم که تمام درسها و مقدماتی را که میخوانیم باید در راه بکارگیری برای مأموریت بزرگ طلبگیمان باشد و بدانیم مهمترین سلاحی که طلبه برای ادامه مسیر لازم دارد خوش خلقی است.
انتهای پیام/
نظر شما