بانوان طلبه، اولین دست‌اندرکاران تمدن اصیل اسلامی هستند

خانم رحیمه قنبری مدیر جدید مدرسه علمیه فاطمه‌المعصومه دلیجان، با بیان اینکه بانوان طلبه در تمدن‌سازی اصیل اسلامی به‌عنوان اولین دست‌اندرکاران هستند، گفت: رسالت بانوان حوزوی در عرصه کنشگری اجتماعی و عرصه‌ الگوی زن تراز انقلاب اسلامی است.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران / مرکزی، خانم رحیمه قنبری، مدیر مدرسه علمیه فاطمه‌المعصومه در دلیجان، امروز در مراسم تکریم و معارفه مدیر جدید این مدرسه علمیه که با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین گودرزی، مدیر حوزه علمیه خواهران استان مرکزی برگزار شد، اظهار داشت: یکی از اهداف عالی حوزه علمیه خواهران لزوم تربیت بانوان طلبه، در تراز حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها و حضرت زینب سلام‌الله‌علیها است، که باید به این امر مهم توجه شود.

وی گفت: بانوان طلبه، در تمدن‌سازی اصیل اسلامی به‌عنوان اولین دست‌اندرکاران هستند که باید برای موفقیت در این عرصه اهداف کاملا مشخص شود و با شناخت کامل این هدف والا، کارهای بزرگی را می‌شود انجام داد، با به فعلیت رساندن استعدادها در این عرصه تا رسیدن به قلّه باید مقاومت و تلاش کرد.

مدیر مدرسه علمیه فاطمه‌المعصومه در دلیجان، تصریح کرد: رسالت بانوان حوزوی در عرصه کنشگری اجتماعی و عرصه‌ الگوی زن تراز انقلاب اسلامی به جامعه‌ بانوان است.

وی با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب مدظله‌العالی، در سال ۱۳۸۹ در رابطه با نقش حوزه‌های علمیه خواهران و ضرورت وجود آن که بیان کردند «پدیده خواهران طلبه خیلی پدیده عظیم و مبارکی است، هزار عالم و پژوهشگر و فقیه و فیلسوف در حوزه‌های علمیه خواهران تربیت شوند، این چه حرکت عظیمی خواهد بود»، تصریح کرد: راه زیادی تا تحقق این اهداف باقیست و این نیازمند عزم جدی خواهران طلبه است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha