شناخت انواع رسانه‌ها و توانایی درک آن مهم‌ترین هدف سواد رسانه است

خانم ثریا عیسی‌آبادی کارشناس رسانه شهرستان خنداب، گفت: سواد رسانه شناخت انواع رسانه‌ها و توانایی درک، تفسیر و تحلیل پیام‌های رسانه‌ای است و کمک می‌کند تا اطلاعات را از دیدگاه‌های مختلف تجزیه و تحلیل کنیم.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران / مرکزی، خانم ثریا عیسی‌آبادی، کارشناس رسانه شهرستان خنداب، در کارگاه سواد رسانه‌ای که در سالن اجتماعات مدرسه علمیه مهدیه خنداب برگزار شد، تصریح کرد: شبکه‌های اجتماعی فضاهایی هستند که در دنیای مجازی برای ارتباط میان افراد مختلف یا سطوح متفاوت از لحاظ دسترسی همانند فضاهای واقعی به وجود می‌آیند.

وی افزود: باید توجه کرد با اینکه شبکه‌های اجتماعی منبع بسیار خوبی برای کسب اطلاعات می‌باشند با این حال همه کانال‌ها قابل اعتماد نیستند.

خانم عیسی‌آبادی بیان کرد: داشتن سواد رسانه‌ای کافی، می‌تواند به فهم بهتری از اطلاعات قابل اعتماد، و منابع معتبر کمک کند.

وی در ادامه گفت: سواد رسانه در پی آن است تا چشم‌اندازهایی در اختیار افراد بگذارد تا آن‌ها به طور فعالانه برای قرارگرفتن در معرض رسانه از آن‌ها بهره ببرد و معنای پیام‌هایی را که با آن‌ها رو به رو می‌شوند را تفسیر کنند.

این کارشناس رسانه اظهار داشت: گاهی اوقات اطلاعات نادرستی به طور ماهرانه میان مردم منتشر می‌شود که گویا واقعیت دارد و مردم آن را باور می‌کنند، اینجاست که سواد رسانه به افراد کمک می‌کند که چنین اخباری را باور نکنند و جعلی‌بودن آن را تشخیص دهند، زیرا سواد رسانه در واقع قدرت و توانایی تولید و ایجاد محتوای رسانه‌ای است.

وی در پایان یادآور شد: سواد رسانه شناخت انواع رسانه‌ها و توانایی درک، تفسیر و تحلیل پیام‌های رسانه‌ای است و کمک می‌کند تا اطلاعات را از دیدگاه‌های مختلف تجزیه و تحلیل کنیم.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha