حجتالاسلام جعفرزاده معاون پژوهش حوزه علمیه برادران استان مرکزی، گفت: طلبگی یعنی سرباز امام زمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف، بودن و لازم است طلاب از خود بپرسند چگونه خود را برای این سرباز بودن آماده کردهاند.
به گزارش پایگاه خبری ورسانهای حوزههای علمیه خواهران / مرکزی، نشست پژوهشی با موضوع "راهکارهایی برای بالابردن انگیزه طلاب در امر پژوهش"، به همت معاونت پژوهش مدرسه علمیه حضرت زهرا سلاماللهعلیها در سنجان، با حضور حجتالاسلام جعفرزاده، معاون پژوهش حوزه علمیه برادران استان مرکزی، در این مدرسه علمیه برگزار شد.
حجتالاسلام جعفرزاده، مباحث خود را با روایتی از امام علی علیهالسلام، آغاز کرد و اظهار داشت: در این روایت میخوانیم که «هر شخصی روز خود را آغاز کند در حالی که همّ و غم او آخرت باشد، در عین بیپولی، بینیاز خواهد بود و در عین تنهایی، از تنهایی به در آید و با وجود نداشتن قوم و قبیله، عزیز و قدرتمند خواهد بود و کارهای دنیوی وی سر و سامان خواهد گرفت».
وی افزود: هر کدام از ما باید بتوانیم نسبت خود با امام زمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف را مشخص کنیم، آیا دوست داریم سرباز امام زمان ارواحنافداه باشیم یا خیر؟
معاون پژوهش حوزه علمیه برادران استان مرکزی، ابراز کرد: اگر شخص بتواند نسبت خود را مشخص کند و خودش را بشناسد، میبیند که همین طلبگی یعنی سرباز امام زمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف، بودن و لازم است از خود بپرسد چگونه خود را برای این سرباز بودن آماده کرده است.
وی تصریح کرد: علمای بزرگ دغدغه مفیدبودن داشتند و با تمام توانایی خود یار امامشان بودهاند، همانند مالکاشتر که هم برای امام سرباز بود، هم فرمانده کل لشکر امام شد، هم حضور درخشان در جنگ صفین داشت و هم سیاستمدار امام در مصر بود، پس باید فرد روحیه خودجوش داشته باشد نه اینکه منتظر باشد دیگران به سراغ او بیایند.
معاون پژوهش حوزه علمیه برادران استان مرکزی، ادامه داد: در این دعای مخصوص میخوانیم، «خدایا مرا جزء آنان قرار ده که به وسیله من دینت را حمایت میکنی و به جای من دیگری را قرار مده هرچند بر این کار توانا هستی که اگر به جای من شخص دیگری را قرار دهی این غم خیلی بزرگی برای من خواهد بود، چون سر کوی خدا یاران واقعی بسیاری است و شخصی منتظر منِ منفعل نیست بلکه این من هستم که باید خودم را به حقایق برسانم.»
حجتالاسلام جعفرزاده با تأکید بر اینکه پژوهشگری، دانش جهادی است، یادآور شد: پژوهشگر یعنی شخصی که به دنبال دانش میدود، یک پژوهشگر خود روحیه جهادی دارد و تلاش میکند در کنار اینکه مبلغ خوب و مدرس خوبیست، بتواند تحقیق کند و در همه حال برای امامش فایده داشه باشد.
وی تأکید کرد: مبلغ و مدرس خوب بودن از فنون پژوهش است، پژوهش چه پژوهش اکتشافی چه پژوهش انتقادی، میتواند سطح تعلیمات آدمی را بالا ببرد.
انتهای پیام/
نظر شما