نشست معرفتی با موضوع درسی از نهجالبلاغه در مدرسه علمیه امامصادق علیهالسلام در شاهرود، برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران / سمنان، خانم طاهره بداقی، معاون فرهنگی تربیتی مدرسه علمیه خواهران امام جعفرصادق علیهالسلام در شاهرود، از برگزاری نشست معرفتی با موضوع درسی از نهج البلاغه همزمان با جشنواره غذا به کارشناسی حجتالاسلام والمسلمین وحیدرضا حسینی، خبر داد.
حجتالاسلام حسینی گفت: در فرهنگ دینی ما، به غذاخوردن بسیار توجه شده و این اهمیت به دلیل تأثیر آن بر روح و جسم است. رابطه میان جسم و روح، رابطهای عمیق و وثیق است.
وی گفت: آگاه بودن از غذایی که میخوریم بسیار مهم است. خداوند متعال در قرآن نیز به این نکته اشاره فرمودهاند که غذا باید حلال و طیب باشد. زمان غذا خوردن، آداب خاص خود را دارد که در زندگی امروزی به فراموشی سپرده شده است.
حجتالاسلام حسینی در ادامه اظهار داشت: در نهج البلاغه، حضرت علی علیهالسلام، میفرمایند که برخی افراد به دلیل عدم رضایت از غذا، هرگز سیر نمیشوند؛ اصل سیر شدن و سیراب شدن به دست خداوند است که با گفتن «بسم الله»، ما به خداوند میگوییم در هر لقمه که میخوریم، به تو وابستهایم.
وی در ادامه گفت: ما برای لذتی کوتاهمدت، تلاش میکنیم، اما خداوند به ما وعده لذتهای عمیقتر و ماندگارتر را داده است این تلاش برای تهیه غذا باید ما را به یاد آن لذایذ دائمی بیندازد، امیدوارم خداوند روزی حلال و طیب برای ما فراهم کند.
انتهای پیام/
نظر شما