حجتالاسلام والمسلمین آرش رجبی معاون فرهنگی حوزههای علمیه خواهران کشور، گفت: برای جهانشمول کردن فرهنگ اسلامی و تشیع، خواهران طلبه میتوانند نقش مهمی ایفا کنند.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران / خوزستان، حجتالاسلام والمسلمین آرش رجبی، در اجلاس معاونین فرهنگی مدارس علمیه خواهران استان خوزستان که در مدیریت این استان برگزار شد، به تبیین معنای فرهنگ پرداخت و با اشاره به آیه ۱۱ سوره رعد «إنَّ اللهَ لا یُغِیِّرُ ما بِقَومٍ حَتّی یُغَیِّروا ما بِأَنفُسِهِم» اهمیت شکلگیری اراده و اختیار در تغییر فرهنگها را تشریح کرد.
معاون فرهنگی تبلیغی حوزههای علمیه خواهران افزود: خداوند متعال بر اساس کنشها، رفتارها، جهادها و تلاشهای انسانها، فرهنگها را تغییر میدهد و آنچه که وظیفه ماست این است که با مدیریت و مهندسی فرهنگی دلهای خاموش و خفته را بیدار کنیم.
وی با اشاره به آیه ۲۵ سوره حدید، عنوان کرد: کار انبیاء، نشان دادن بیّنه است تا با ایجاد استعداد و بیدار کردن دل مردم تغییر و تحول ایجاد شود و سبب شکوفایی و کشف گنجینههای نهفته در عقول و قلوب گردد و وظیفه طلاب و مبلّغان علوم دینی هم همین است.
حجتالاسلام والمسلمین رجبی گفت: هر چقدر بشر پیشرفت کند، کار و فعالیت فرهنگی سخت تر و پیچیده تر می شود. لذا دو مسأله مهندسی فرهنگ و مهندسی فرهنگی هر روز پر اهمیتتر و ضروریتر از گذشته خواهد شد.
وی با بیان اینکه دین اسلام دینی جهانشمول است، افزود: فرهنگ اسلامی یک فرهنگ فرامکانی و فرازمانی است. چون اسلام دین خاتم است و پیامبر اسلام هم پیامبری جهانی و خاتم الانبیاست. بنابراین امام ما هم امامی جهانی و فرازمانی است و حال که طلاب خود را سرباز امام زمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف، میدانند، باید جهانی بیندیشند و خود را برای تغییر فرهنگ جهان آماده کنند.
معاون فرهنگی تبلیغی حوزههای علمیه خواهران کشور، در ادامه با اشاره به منابع شناختی در فرهنگ اسلام، عنوان کرد: سنت، قرآن و عقل سه منبعی هستند که بایستی با رجوع به آنها راه درست را شناخت و براساس آن شناخت، به تبیین و روشنگری برای دوری جامعه از انحطاط و ایجاد تحول در نظام معرفتی پرداخت.
یادآور میشود؛ در پایان این اجلاسیه از معاونین فرهنگی مدارس علمیه خواهران تقدیر شد و به سؤالات آنها پاسخ داده شد.
انتهای پیام/
نظر شما