حفظ نگاه، اولین راهکار مدیریتی برای داشتن عفاف در جامعه است

حجت‌الاسلام چراغی استاد حوزه و دانشگاه، در نشست پژوهشی با بیان راهکارهای مدیریت عفاف در جامعه، حفظ نگاه را اولین راهکار مدیریت عفاف در جامعه دانست.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران / یزد، نشست علمی پژوهشی با عنوان "گونه‌شناسی مدیریت حفظ عفاف و حجاب" توسط مدرسه علمیه حضرت زینب سلام‌الله‌علیها و مدرسه علمیه تخصصی امام حسین علیه‌السلام در یزد با حضور حجت‌الاسلام دکتر اسماعیل چراغی، استاد حوزه و دانشگاه، برگزار شد.

حجت‌الاسلام چراغی ضمن بیان مفهومی از حجاب و عفاف ضرورت تحقق این دو در جامعه را بیان کرد و افزود: به نظر بنده هرچه برای حجاب تلاش می‌کنیم بایستی دو برابر آن را برای عفاف تلاش کنیم؛ زیرا ممکن است زمانی حجاب باشد اما عفاف نباشد یا برعکس، حجاب بایستی به صورت عمقی نهادینه شود، اینکه دختری از شهری به شهر دیگر برود حجابش ضعیف می‌شود به خاطر این است که حجاب را با معرفت ندارد بلکه ظاهراً حجاب دارد.

وی ضمن بیان مصادیقی برای حجاب ظاهری و بدون معرفت به نقش حکومت در این زمینه پرداخت و گفت: حکومت باید تلاش کند مظاهر گناه را از سطح جامعه جمع و از طریق کنترل شبکه‌های اجتماعی، سینماها و غیره، شرایط ازدواج را برای جوانان فراهم و پیوسته زمینه و بسترهای گسترش عفت را در جامعه فراهم آورد.

این استاد حوزه و دانشگاه در ادامه به راهکارهای مدیریت عفاف در جامعه پرداخت و اظهار داشت: مدیریت عفاف چند راهکار دارد اولین راهکار، مدیریت نگاه است؛ ما در قرآن کریم غض بصر را داریم، چون نگاه آلوده زمینه گناه و روابط ناسالم را فراهم می‌کند.

وی دومین راهکار را مدیریت پوشش دانست و تصریح کرد: این راهکار از طریق رسانه، آموزش و پرورش و نیروی انتظامی می‌تواند محقق شود.

حجت‌الاسلام چراغی با اشاره به وجود قوانین در زمینه حجاب بیان کرد: رهبر معظم انقلاب مدظله‌العالی، هم بر این مسأله تأکید دارند و تقریباً ۱۸ دستگاه مرتبط با حجاب داریم که می‌توان گفت اکثریت این دستگاه‌ها به وظیفه خود عمل نمی‌کنند.

وی راهکارهای دیگر را به صورت مختصر بیان کرد و افزود: مدیریت رفتارهای جنسی از جمله عشوه‌گری، نوع سخن گفتن، راه رفتن، لمس، مدیریت سخن گفتن و شوخی کردن با زنان و پرهیز از سخنان مفسده‌دار و همچنین مدیریت خلوت زن و مرد نامحرم در جامعه در محیط کار و غیره از جمله راهکارهای مدیریت عفاف در جامعه می‌باشد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha