عوامل تهدیدکننده وحدت و انسجام را بررسی کنیم

مدیرکل اطلاعات استان مرکزی، با اشاره بر لزوم بررسی عوامل تهدیدکننده در وحدت و انسجام اعلام کرد: وحدت در حوزه‌های علمیه زیاد است زیرا خود را متصل به "حبل‌الله المتین" می‌دانند و به دنبال یک هدف مشترک هستند.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خوهران / مرکزی، مدیر کل اطلاعات استان مرکزی در جمع مدیران مدارس علمیه استان اظهار داشت: وحدت در حوزه‌های علمیه زیاد است زیرا آنان خود را متصل به "حبل‌الله ‌المتین" می‌دانند.

وی گفت: حوزه‌های علمیه به دنبال یک هدف مشترک هستند و در هیچ قشری به اندازه حوزه‌های علمیه این هدف مشترک به چشم نمی‌خورد و یا خیلی کمرنگ‌تر است؛ هدف مشترک می‌تواند همه را گرد هم جمع کند.

مدیرکل اطلاعات استان مرکزی تصریح کرد: باید عوامل تهدیدکننده این وحدت و انسجام را بررسی کنیم و نگذاریم در جامعه روحانیت رخنه کند.

وی افزود: تفرقه بین مؤمنین از هر گونه‌ای که باشد یکی از عوامل تهدید و انسجام است.

مدیر کل اطلاعات استان مرکزی، عدم تحمل نظر مخالف، تعصب بر نظرات خود، و تکیه بر تعصبات و نقطه ضعف‌ها را از عوامل تهدیدکننده انسجام و وحدت بین قشر طلاب و روحانیون دانست و افزود: از قضاوت کردن دیگران بپرهیزیم، چون ما موظف نیستیم دیگران را قضاوت کنیم ولی موظفیم که تقوای الهی را رعایت کنیم.

وی گفت: خداوند متعال در قرآن‌کریم می‌فرماید: «وَ اعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِیعًا وَلَا تَفَرَّقُوا» در این آیه یک خطاب خاص است، زیرا ما مکلف به وحدت و کارگروهی و جمعی هستیم.

مدیر کل اطلاعات استان مرکزی بیان کرد: مدیران حوزه‌های علمیه موظف به انجام کار گروهی باشند زیرا خواهران در کار تیمی بسیار موفق عمل می‌کنند.

وی خطاب به مدیران مدارس علمیه استان گفت: با تشکیل هیأت اندیشه‌ورز می‌توانید به راحتی مسأله‌شناسی کنید، می‌توان بزرگ‌ترین، مهم‌ترین و پرچالش‌ترین مسائل شهر را شناسایی کرد و در پایان تقسیم کار داشت.

مدیر کل اطلاعات استان مرکزی گفت: اگر این هیأت اندیشه‌ورز خوب شکل بگیرد و خوب مدیریت و هدایت شود در عرض چند سال نتایج خود را نشان خواهد داد.

وی در پایان یادآور شد: ما به‌دنبال انسجام رسانه‌ای در تولید محتوا هستیم که می‌توان از طریق هیأت اندیشه‌ورز انجام داد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha