مدیر حوزه علمیه خواهران استان البرز ضمن حضور در دفتر مرکز نشر هاجر گفت: مدارس استانی و مرکز نشر هاجر باید بهصورت سازمانی همافزایی داشته باشند و از طرح های ناب و جدید بهره ببرند.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، حجتالاسلام والمسلمین کریمی، مدیر حوزه علمیه خواهران استان البرز همراه با معاونین و اساتید و نویسندگان این استان با حضور در دفتر مدیر عامل مرکز نشر هاجر با احمد شایانفر دیدار و گفتوگو کردند.
احمد شایانفر، مدیرعامل مرکز نشر هاجر ضمن تبریک و تشکر بابت حضور مدیریت محترم و معاونت های مدیریت حوزه علمیه خواهران استان البرز و جمعی از نویسندگان و اهل قلم اظهار کرد: مرکز نشر هاجر از ظرفیت های مدیریت حوزههای علمیه خواهران استانی شناخت کافی ندارد و می توان با شناخت این ظرفیتها از آنها به نحو احسن بهرهبرداری کرد و طرحها و ایدههای ناب را با همکاری و هم افزایی مدیریت های استانی با یکدیگر انجام داد و در جلسات متداول اشکالات برطرف شده و سریعتر به جامعه هدف دسترسی پیدا کرد.
وی افزود: داستان های بکر و ناب اساتید و طلاب که مسیر طلبه شدن آنها روایت خاصی وجود دارد را می توان با همکاری مدارس علمیه مکتوب کرد و به چاپ رسانید تا در حوزه های علمیه ماندگار شود و یا اساتید و طلاب برتر را جهت الگوگیری طلاب دیگر در این عرصه معرفی تا از تجربیات آنها بهرهمند گردند.
شایانفر بیان کرد: نشر هاجر نشر چابک و جوان و یک مرکز مدیریت کوچک شده است یعنی با ارتباطات کاری در مرکز نشر هاجر با معاونتهای مختلف در مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران فعالیت میکند که عمده فعالیت ها در سالهای گذشته بحث کتابهای درسی بوده است.
وی در ادامه افزود: طلاب و اساتید حوزهها به این مرکز به عنوان ناشر کتابهای درسی نگاه میکردند؛ اما در چهار سال اخیر حوزه تخصصی زن و خانواده در مرکز نشر هاجر فعال شد و عمده فعالیت خود را به کتابهای غیر درسی معطوف کرده است؛ به صورتی که کمتر از ۳۰ درصد فعالیت ها کتابهای درسی می باشد و بیش از ۷۰ درصد کتابهای غیردرسی تعلق دارد. این مرکز کتب درسی را تا ۶۵ درصد تخفیف برای استانهای محروم عرضه میکند.
وی گفت: مرکز نشر هاجر بخش بین الملل را در آینده نزدیک راهاندازی خواهد کرد و از طرحهای پژوهشی، علمی، آموزشی مدارس با اولویت زن و خانواده، موضوعات روز و پاسخگویی به شبهات موجود در جامعه استقبال میکند و تسهیلات به طلاب خواهر ارائه می گردد و آنها را تبدیل به کتاب کرده و در مراحل طراحی، آماده سازی، ویراستاری کتاب از ظرفیت طلاب استفاده می کند.
شایانفر بیان کرد: سامانه چاپ آثار طلاب با موضوعات مختلف در حال رونمایی است که در این برنامه نویسندگان می توانند آثار خود را بارگذاری نموده و از هزینه چاپ کتب مطلع گردند و برای چاپ کتب در مرکز نشر هاجر و یا در انتشارات دیگر واریز وجه را انجام داده و بعد از تأیید نهایی کارگروه مرکز نشر هاجر آثار تا پایان تکمیل، چاپ و حمایت خواهد شد.
حجت الاسلام والمسلمین کریمی، مدیر حوزه علمیه خواهران استان البرز ضمن تشکر و قدردانی از مرکز نشر هاجر، اظهار کرد: فروشگاه این مرکز از جهت تنوع موضوعات خصوصا زن و خانواده یک فروشگاه کامل و جامع است و در بحث کودک و نوجوان بنابر منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) تشکیل کارگروه داده شده و یک مسأله بسیار مهم است.
وی افزود: در مدارس استان البرز کافه کتاب دخترانه در حال برگزاری است و می توان از ظرفیت طلاب در زمینه ویراستاری، صفحه بندی و... استفاده کرد.
حجت الاسلام والمسلمین کریمی بیان کرد: طرح تمشک یک طرح بسیار مهم است که در جهت تولید محتوای شناختی بر اساس زندگی اهل بیت(علیهم السلام) به صورت آموزشی یا رمان در حوزه کودک و نوجوان نوپا است.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان البرز در پایان خاطرنشان کرد: مدارس استانی و مرکز نشر هاجر باید به صورت سازمانی هم افزایی داشته و از طرح های ناب و جدید بهره برده و مشکلات برطرف و سریعتر به جامعه هدف رسید.
یادآور میشود، در ادامه این دیدار میلاد مینایی مدیر بازرگانی، سمیه مسگرزاده مدیر روابط عمومی و زینب ایمان طلب، مسئول کارگروه کودک و نوجوان در مورد فعالیتهای انجام شده و در حال پیگیری، گزارشاتی را ارائه و بیان کردند.
در پایان جلسه، مدیر حوزه علمیه خواهران استان البرز و هیئت همراه از فروشگاه مرکز نشر هاجر بازدید کردند.
انتهای پیام/
نظر شما