حجتالاسلام والمسلمین احمد عبداللهینژاد مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان، بر اهمیت قدرشناسی از نعمتهای الهی تأکید کرد و گفت: انسان باید با نگاهی به جایگاه خود در جهان، لطف بیکران خداوند را احساس کند و ارتباط خود را با او تقویت نماید.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران / اصفهان، حجتالاسلام والمسلمین احمد عبداللهینژاد، مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان، در جمع کادر، اساتید و طلاب مدرسه علمیه صالحات فولادشهر، بر اهمیت قدرشناسی از نعمتهای الهی تأکید کرد و گفت: قدرشناسی از نعمتهای الهی همواره یکی از وظایف انسانی به شمار میرود. انسان با نگاهی به جایگاه خود در جهان هستی، میتواند لطف بیکران خداوند را به وضوح احساس کند.
وی افزود: اگر به نعمتهای خود بیندیشیم، درمییابیم که خداوند چه نعمتهای بیشماری به ما ارزانی داشته است؛ از نعمت سلامتی و عقل گرفته تا نعمت ایمان و هدایت. هر یک از اعضای بدن ما نشانهای از حکمت و قدرت بیکران خداوند است. حتی چین و چروکهای پیشانی، که گاهی ناخوشایند به نظر میرسند، حکمتهایی دارند که ما از آن آگاه نیستیم.
حجتالاسلام عبداللهینژاد با اشاره به سخنان امیرالمؤمنین حضرت علی علیهالسلام که با تعجب از آفرینش انسان میفرمایند: "عجب تو لمن"، گفت: این فراز از فرمایش حضرت، نشاندهنده عظمت آفرینش انسان است. انسان با یک تکه گوشت (زبان) سخن میگوید، با یک تکه پی (چشم) میبیند و با یک تکه استخوان (گوش) میشنود. خداوند نعمتهای بسیاری به انسان ارزانی داشته است و دندانها، قلب، ریه و کلیه تنها بخشی از این نعمتها هستند. اما برخی افراد از نعمتهای خود غافل شده و همواره احساس فقر میکنند. امام صادق علیهالسلام، به چنین افرادی میفرماید که "آنها فقیر نیستند، بلکه از نعمتهای خود آگاه نیستند".
مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان با تأکید بر لزوم تقویت ارتباط با خداوند گفت: پیامبر عظیمالشأن اسلام صلیاللهعلیهوآلهوسلم، پس از آنکه فرمایشاتشان در بین مردم اثرگذار نبود، با افزایش عبادت و تقویت ارتباط خود با خداوند تلاش میکردند تا کلامشان تأثیرگذارتر شود. قرآن نیز در آیه دو از سوره طه، به این نکته اشاره دارد که هدف از نزول قرآن، مشقت کشیدن پیامبر نبوده است».
وی خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی که ممکن است با ناملایماتی مواجه شویم، باید خود را بالا ببریم تا جامعه نیز همراه ما بالا بیاید. اسلام تأکید دارد که پیشروها باید جلوتر بروند تا مردم همراه شوند.
حجتالاسلام عبداللهینژاد در پایان یادآور شد: در مواجهه با چالشهای اقتصادی، اجتماعی یا روحی و روانی، ممکن است برخی افراد نگاهی سخیف به ما داشته باشند. اما نباید فراموش کنیم که جایگاه ما نزد خداوند محفوظ است. وظیفه ما این است که به خداوند اعتماد کنیم و به او تکیه داشته باشیم. خداوندمتعال در قرآنکریم میفرماید: "وَمَن یَتَّقِ اللَّهَ یَجْعَل لَّهُ مَخْرَجًا"، یعنی هر آن که تقوا پیشه کند، خداوند راه خروجی برای او فراهم میکند. همچنین سرنوشت ما در دست خودمان است و با انتخابهای صحیح میتوانیم آینده خود را رقم بزنیم.
انتهای پیام/
نظر شما