دیدار مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد با رئیس بنیاد ملی مردمی نهضت پیشرفت بانوان کشور

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد کارگرشورکی مدیر حوزه علمیه خواهران در استان یزد، با رئیس بنیاد ملی مردمی نهضت پیشرفت بانوان در کشور، به منظور بررسی و تقویت همکاری‌ها دیدار کرد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران / یزد، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد کارگرشورکی، مدیر حوزه علمیه خواهران در استان یزد، میزبان رئیس بنیاد ملی مردمی نهضت پیشرفت بانوان کشور بود. این دیدار به منظور بررسی، تقویت همکاری‌ها، برنامه‌های مشترک در حوزه توسعه فعالیت‌های بانوان طلبه و افزایش تأثیرگذاری آنان در جامعه انجام شد.

وی در این دیدار به تشریح فعالیت‌های پرثمر خواهران طلبه در عرصه‌های گوناگون، به ویژه تبلیغ چهره به چهره، پرداخت.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد، از برگزاری طرح‌هایی در سال‌های اخیر با همکاری کمیته امداد امام خمینی رحمت‌الله‌علیه در استان یزد خبر داد که در این چارچوب، مددکاران و مبلغات خواهر به منازل مددجویان مراجعه می‌کنند و در این دیدارها، علاوه بر رفع نیازهای خانواده‌ها توسط کمیته امداد، مبلغات با برگزاری جلسات سخنرانی و تعامل، فرهنگ‌سازی عمیقی را میان همسایگان و اعضای جامعه انجام می‌دهند.

وی همچنین به ایجاد ۱۰ مرکز نیکوکاری در مدارس علمیه خواهران استان اشاره کرد که در آن علاوه بر ارائه کمک‌های مالی، فعالیت‌های فرهنگی متعددی صورت می‌پذیرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین کارگرشورکی، با اشاره به تأثیر فضای مجازی بر افکار جوانان، بر استفاده از ابزار هنر در کنار سخنرانی تأکید کرد و فعالیت خواهران طلبه در زمینه‌های هنری همچون تئاتر، پرده‌خوانی و سرود را مهم دانست و از ضرورت تجهیز و حمایت قانونی از این طلاب سخن گفت.

در بخش دیگری از این نشست، خانم سعیدی‌نژاد، به معرفی بنیاد ملی مردمی نهضت پیشرفت بانوان کشور پرداخت.

وی معتقد است جامعه مذهبی باید خود را به عنوان مبلغ بشناسد و نقش فعال‌تری در تبلیغات مردمی ایفا کند.

خانم سعیدی‌نژاد بر نقش حوزه علمیه به عنوان راهبر تبلیغ مردمی تأکید کرد و از مبلغین خواست مخاطبان را وارد عرصه تبلیغ کرده و به مربیگری بپردازند.

وی همچنین بر اساس فرمان رهبر معظم انقلاب مدظله‌العالی مبنی بر جهاد تبیین، بانوان را به نقش‌آفرینی مؤثر در این زمینه دعوت کرد و بیان داشت که باید افراد دیگر را برای حل مسائل اجتماعی و فرهنگی فعال کرد.

دکتر فرح عربلو، مدیر مؤسسه بانوان کارآفرین اندیشه و کارآفرین برتر کشور نیز در این نشست حضور داشت.

وی به ضرورت معرفی الگوهای اسلامی برای زنان در عرصه جهانی پرداخت و ضمن انتقاد از کاستی‌های موجود در ارائه این الگوها، اظهار داشت که زنان مسلمان با تکیه بر آموزه‌های اسلامی می‌توانند به موفقیت‌های جهانی دست یابند.

خانم عربلو با اشاره به اینکه حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها، به عنوان الگویی برای زنان بازرگان است، از اهمیت فعالیت زنان مسلمان در چارچوب‌های تعریف شده توسط اسلام سخن گفت.

در پایان نشست، خانم مریم حسن‌پور، معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران یزد، ضمن اشاره به فعالیت‌های گسترده بانوان حوزوی، اقدامات فرهنگی متنوعی که از سوی حوزه علمیه خواهران یزد به انجام رسیده را تشریح کرد.

وی بر تأثیر این فعالیت‌ها در بهبود و ارتقاء سطح فرهنگی و اجتماعی جامعه تأکید داشت.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha