حجتالاسلام حمید محسنی گفت: یک مسأله مهم در مورد هوش مصنوعی این است که دادهها را از شبکههای اجتماعی دریافت میکند و تک به تک افراد را تحلیلِ شخصیتی میکند.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران / کهگیلویه و بویراحمد، اولین مرحلهٔ دوره هوش مصنوعی با حضور حجتالاسلام حمید محسنی، در حوزه علمیه فاطمیه سلاماللهعلیها در یاسوج برگزار شد.
استاد محسنی با بیان اینکه هوش مصنوعی یک فناوری پیشرفته و خستگیناپذیر است، گفت: یک مسأله مهم در مورد هوش مصنوعی این است که دادهها را از شبکههای اجتماعی دریافت میکند و تک به تک افراد را تحلیلِ شخصیتی میکند.
وی افزود: هوش مصنوعی میتواند در صنایع کشاورزی، دریایی، نظامی (سلاحهای هوشمند)، هوا و فضا و ریز پرندههای خودمختار و... اکتشافاتی داشته باشد.
حجتالاسلام محسنی، در ادامه به دو رویکرد مهم و جامع در هوش مصنوعی اشاره کرد: رویکرد فنی _ مهندسی: در هوشمندسازی صنایع، علوم نظامی و حتا علوم انسانی، انتقال محتوایی دینی و فرهنگی از طریق هوش مصنوعی، آموزش و پرورش، بهداشت و سلامت، هنر و موسیقی و... و رویکرد تحلیلی _ تمدنی: طبق بیان حضرت آیتالله خامنهای مدظلهالعالی، این رویکرد لایههای عمیقی دارد که باید به آن لایه مسلط شد.
وی گفت: بنا بر رویکرد دوم: مسائل بنیادی هوش مصنوعی در راستای تمدن اسلامی عبارتند از: دین شناختی، حکمرانی و انسان شناختی و... .
استاد حوزه علمیه در ادامه بیان کرد: هوش مصنوعی اولینبار توسط جان مک کارتی و همکارانش مطرح شد.
وی افزود: تعاریف هوش مصنوعی عبارت است از رفتار انسانگونه "رویکرد تست تورینگ"، تفکر عقلایی "رویکرد قوانین تفکر" و رفتار عقلایی "رویکرد عامل خردمند".
حجتالاسلام محسنی در ادامه گفت: برخی از چالشهای هوش مصنوعی عبارتند از: ۱. نقص حریم خصوصی و امنیت، ۲. اعتماد به ابزارهای هوشمند، ۳. رباتهای انساننما_همدم و خدمتکار و... .
یادآور میشود؛ فیلم "Her"، "هوش مصنوعی من" و "ربات" از جمله فیلمهای پیشنهادی استاد محسنی در مورد هوش مصنوعی بود.
انتهای پیام/
نظر شما