حجتالاسلام والمسلمین گودرزی مدیر حوزه علمیه خواهران در استان مرکزی، گفت: شخصی که وارد حوزههای دینی شده است در ابتدا باید خود به خودسازی بپردازد و در مرحله بعد به هدایت و تبلیغ، دگرسازی و جامعهسازی بپردازد که اگر این امور در توانش بود انجام میدهد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران / استان مرکزی، حجتالاسلام والمسلمین گودرزی، در جمع طلاب و در حاشیه بازدید از مدرسه علمیه هاجر در خمین، اظهار داشت: خداوند در آیه ۱۰۵سوره آل عمران میفرماید: "یا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا عَلَیْکُمْ أَنْفُسَکُمْ لا یَضُرُّکُمْ مَنْ ضَلَّ إِذَا اهْتَدَیْتُمْ إِلَی اللَّهِ مَرْجِعُکُمْ جَمِیعاً فَیُنَبِّئُکُمْ بِما کُنْتُمْ تَعْمَلُونَ: ای اهل ایمان، شما (ایمان) خود را محکم نگاه دارید، که اگر همه عالم گمراه شوند و شما به راه هدایت باشید زیانی از آنها به شما نرسد. بازگشت همه شما به سوی خداست و همه شما را به آنچه کردید آگاه میسازد".
وی گفت: برخی از افراد گمان میکنند وظیفه هر شخص تنها حفظ خودشان از گناه است، و ما مسئول گناه دیگران و امر و نهی آنان نیستیم اما طبق آیات و روایات متعددی که همه نشان از وجوب امر به معروف و نهی از منکر دارد، باید گفت: مراد این آیه رها کردن این دو وظیفه نیست، بلکه مراد آن است که اگر امر و نهی صورت گرفت، ولی اثر نکرد شما دیگر وظیفهای جز حفظ خود ندارید.
مدیر حوزه علمیه خواهران در استان مرکزی، با بیان اینکه حفظ جامعه از گناه هم یکی از مصداقهای حفظ خویشتن است، تصریح کرد: انحرافات سیاسی و اجتماعی جامعه امروز نباید منجر به یأس و ناامیدی شود. وی افزود: اگر در مسیری که قرار گرفتهاید پا برجا باشید مطمئنا مسیر را گم نخواهید کرد و هیچ شخصی نمیتواند در این راه به شما آسیبی وارد کند.
حجتالاسلام والمسلمین گودرزی در پایان یادآور شد: شخصی که وارد حوزههای دینی شده است در ابتدا باید خود به خودسازی بپردازد و در مرحله بعد به هدایت و تبلیغ، دگرسازی و جامعهسازی بپردازد که اگر این امور در توانش بود انجام میدهد و اگر نتواست حداقل کار این است که خود را نجات داده است و این یک اصل کلی است.
انتهای پیام/
نظر شما