خانم سیروسنیا استاد حوزه علمیه خواهران در استان اهواز، گفت: خواندن کتاب به عنوان ابزاری برای درمان و راهنمایی بیماران، راهی برای خودشکوفایی و حفظ سلامت روان در شرایط پرتنش است.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران / خوزستان، خانم سیروسنیا، در نشست علمی «کتاب درمانی و تواناییهای ناشناخته خواندن» که در مدرسه علمیه فاطمه معصومه سلاماللهعلیها در اهواز برگزار شد، گفت: خواندن کتاب، راهی برای سلامت روانی است.
وی عنوان کرد: کتاب درمانی، و استفاده از مطالعه، زیر نظر متخصص و با هدف کمک به درمان افراد مبتلا به اختلالات روحی و روانی است. در واقع کتاب به عنوان ابزاری برای درمان و راهنمایی بیماران برای مطالعهای که به سلامت ذهن و آرام کردن اختلالات روانی مانند اضطراب، افسردگی، ترس، بیخوابی، پرخاشگری، وسواس و ناهنجاریهای رفتاری کمک میکند.
این استاد حوزه افزود: بر سر در کتابخانه شهر تِبِس در سواحل نیل نیز عبارت شفاخانه روح نگاشته شده است و پیشینه استفاده از کتاب درمانی مربوط به قرون وسطی و قرن ۱۳ است.
وی ضمن بیان انواع کتاب درمانی، در توضیح هدف آن یادآور شد: توسعه و رشد، خودشکوفایی، حفظ سلامت روانی در شرایط پرتنش از اهداف درمان با کتاب است. امتیاز این روش آن است که معلم میتواند با شناختی که از نگرانیهای دانشآموزان پیدا میکند، پیش از اینکه این نگرانی تبدیل به مشکل شود به او کمک کند و از آن به عنوان ابزاری برای حل مسأله، کاهش ترس و غلبه بر اضطراب استفاده کند.
انتهای پیام/
نظر شما