مدیر کل امور اساتید حوزه های علمیه خواهران گفت: اطمینان به صلاحیت و شایستگی، یاد خداوند در تمانی لحظات، عدالت و انصاف و استمرار تعلم حرفهای از جمله اصول مدیریت آموزشی از دیدگاه دینی است.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، خانم رنجبر، در نشست صمیمی معاونان آموزش که در مشهد مقدس برگزار شد، ضمن ارائه نمایه آماری از اساتید مقاطع مختلف عمومی و تکمیلی، نسبت به برخی بایستهها در این عرصه توضیحاتی ارائه کرد.
مدیر کل امور اساتید حوزه های علمیه خواهران به لزوم انجام فرایند جذب استاد مطابق اصول و معیار احراز توانایی علمی و رفتاری، برگزاری دورههای هدفمند ضمن خدمت تخصصی تاکید کرد.
وی بیان کرد: هرچند نتایج علمی داوطلبان تدریس در برخی استانها نسبت به سال گذشته افزایشی بود اما تلاش و برنامهریزی برای تقویت علمی داوطلبان و اخذ نتایج چشمگیر مورد انتظار است.
مدیر کل امور اساتید حوزههای علمیه خواهران با عنوان ساختن ضرورت نظارت مدیران استانی بر کیفیت تدریس اساتید، بر برگزاری طرحهایی مانند آزمونهای فراگیر در سطح استان، مانند آزمونهای پیشرفت تحصیلی بین طلاب و نیز المپیاد علمی اساتید و یا جشنوارهها اشاره کرد که باید زمینه رشد و رقابت علمی را فراهم سازند.
خانم رنجبر عناوینی همچون اطمینان به صلاحیت و شایستگی، یاد خداوند در تمامی لحظات، عدالت و انصاف و استمرار تعلم حرفه ای را از جمله اصول مدیریت آموزشی از دیدگاه دینی برشمرد.
وی با تکیه بر این فحوای کلام امام صادق علیه السلام "اگر عملکردی روشمند و مبتنی بر فهم و درک بایستههای حرفهای نداشته باشیم، هر لحظه از مقصد دورتر می شویم"، بر بایستههای عرصه مدیریت به ویژه نظارت و ارزیابی روشمند تاکید کرد.
انتهای پیام/
نظر شما