مدرس حوزه گفت: اگر زنان عالم در این مأموریت خطیر و این وظیفه مهم، از حضرت صدیقهکبری(س) بهترین زنان عالم الگو گرفته و تفکر و عمل خود را با شخصیت بی نظیر ایشان هماهنگ نمایند، قطعا بهترین انسانها را تربیت خواهند کرد و در صورتی که این الگوی عینی و عملی را فراموش نمایند و از الگوهای مادی پیروی کنند در تربیت انسانها موفق نخواهند بود.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، حجتالاسلام حمید خانزاده مدرس حوزه بیان کرد: خانواده بهعنوان اولین و مهمترین اجتماع بشری در طول تاریخ و در تمام تمدنها بوده، که سرمنشأ همه خیرات و خوبی های مادی و معنوی است.
وی ادامه داد: از آنجایی خانواده هم مکان تکوّن، تولید مثل و تکثیر بشر است و هم مکان تربیت و رشد، انسانها اصول اولیه اخلاقی و انسانی را به واسطه خانواده فرا گرفته و انجام می دهند.
مدرس حوزه افزود: همانگونه که خانواده بستر همه خیرات است، در صورت آسیب و آفت نیز میتواند منشأ همه شرور و مشکلات مادی و معنوی هم قرار گیرد.
وی مطرح کرد: در میان خانواده تأثیر گذارترین فرد زن است زیرا زن به وسیله جایگاه خود میتواند افراد خانواده را در آغوش گرم مادرانه خود پرورش دهد، این زن است که مایه آرامش خانواده قرار میگیرد و مانند مربی انسان را تعلیم و تربیت میدهد.
حجتالاسلام خانزاده ادامه داد: اگر زنان عالم در این مأموریت خطیر و این وظیفه مهم، از حضرت صدیقهکبری(س) بهترین زنان عالم الگو گرفته و تفکر و عمل خود را با شخصیت بی نظیر ایشان هماهنگ نمایند، قطعا بهترین انسانها را تربیت خواهند کرد و در صورتی که این الگوی عینی و عملی را فراموش نمایند و از الگوهای مادی پیروی کنند در تربیت انسانها موفق نخواهند بود و انسانهایی که از این نوع تربیت، به جامعه منتقل می شوند وفادارای به خانواده و حفظ جایگاه هویت زن را سرلوحه قرار نمیدهند.
انتهای پیام/
نظر شما