خانم محسنزاده، معاون فرهنگی_تبلیغی مدیریت حوزه علمیه خواهران در استان هرمزگان، گفت: سن نوجوانی، سن حساسی است که باید برنامههای فرهنگی را مطابق با ویژگیهای سنی این گروه، برنامهریزی کرد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزه علمیه خواهران / هرمزگان، خانم محسنزاده، در بازدید از مدرسه علمیه حضرت خدیجهالکبری سلاماللهعلیها در بندرعباس و بررسی مشکلات احصاء شده در بازدیدهای قبل و نامه ابلاغی از قم، بیان داشت: طی نامهای از مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران درخواست میشود برنامههای مخصوص گروه سنی نوجوان و مدارسی که از سیکل پذیرش دارند، ترتیب داده شود.
وی بعد از اهمیت سن نوجوانی اظهار کرد: معاون فرهنگی مدرسه علمیه مقطع سیکل باید بسیار فعال، دغدغهمند، پرتلاش، بروز، آشنا با مسائل و ویژگیهای نوجوانان و همچنین مسائل روز و اصطلاحات این گروه سنی و همچنین دوست آنها باشد.
معاون فرهنگی_تبلیغی حوزه علمیه خواهران در استان هرمزگان، از تجربیات کار با گروه سنی نوجوان گفت و افزود: از مهمترین وظایفی که معاون فرهنگی مدرسه در خصوص نوجوانان بر عهده دارد این است که در امورات فرهنگی مدرسه آنها را مشارکت داده و از برنامههای گروهی استفاده کند.
وی بیان داشت: باید برای دختران نوجوان، مباحث هویت بخشی بیان شود تا جایگاه اصلی خود را دریابند.
استاد حوزه زن و خانواده از برنامههای فرهنگی مدرسه علمیه خدیجه الکبری سلاماللهعلیها تقدیر کرد و گفت: اجرای برنامههای فرهنگی مثل اعزام طلاب سال اول تا چهارم که مبلغ سیره فاطمی هستند به همراه یک استاد متخصص به مدارس آموزش و پرورش بسیار مفید و کاربردی است؛ چرا که طلاب میتوانند با همگروه سنی خود ارتباط داشته باشند.
وی برنامههای مهارتی را برای نوجوانان لازم دانست و بیان داشت: آموزش مهارتهای کامپیوتر، خیاطی، آشپزی، هوش مصنوعی، سئو و دیگر مهارتها برای طلاب روزانه و خوابگاهی لازم و ضروری است و بعد از اتمام دورهها، طلاب به خودکفایی رسیده و از این طریق، زمان خود را میتوانند مدیریت کنند.
خانم محسنزاده در پایان یادآور شد: دیدار خصوصی با طلاب سال اول و همچنین آموزش سامانه نجم و کوثرنت از دیگر برنامههای این دیدار بود.
انتهای پیام/
نظر شما