خانم سامره داجلری، معاون پژوهش مدرسه علمیه فاطمهالزهرا سلاماللهعلیها در شیرود، در سخنانی گفت: قدمت پدافند عامل و غیرعامل به اندازه تاریخ زندگی بشر است که با پیدایش تمدنها، انسانها با استفاده از وسایل اولیه دفاعی مانند سپر، برج، ،شمشیر و نیزه از امنیت و جان قوم و قبیله خود دفاع میکردند.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران / مازندران، خانم سامره داجلری، معاون پژوهش مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(سلام الله علیها) شیرود، در نشست بصیرتی سیاسی با موضوع پدافند غیر عامل در جمع طلاب این مدرسه اظهار کرد: قدمت پدافند عامل و غیرعامل به اندازه تاریخ زندگی بشر است که با پیدایش تمدنها، انسانها با استفاده از وسایل اولیه دفاعی مانند سپر، برج، شمشیر و نیزه از امنیت و جان قوم و قبیله خود دفاع میکردند؛ در آن زمان نیز ساخت دروازههای محکم و کندن چاههای عمیق و یا حفر خندق در اطراف شهر برای جلوگیری از حملات احتمالی و غافلگیرانه دشمن رواج داشت.
وی تأکید کرد: در مجموع پدافند مجموعه اقداماتی است که به منظور دفع، خنثیسازی و کاهش تأثیر اقدامات آفندی دشمن و جلوگیری از دستیابی دشمن به اهداف خود انجام میگیرد و معمولاً پدافند به دو نوع عامل و غیر عامل تقسیم میشود.
وی تصریح کرد: پدافند غیرعامل در زمان صلح انجام میشود و تمام نمادها، نیروها، سازمانها و مردم عادی میتوانند نقش بسزایی را ایفا و ازهرگونه اقدامات خسارت بار به کشور جلوگیری کنند که باعث ایجاد امنیت و آرامش در جامعه میشود.
خانم داجلری افزود: پدافند عامل نیز به طور مستقیم با ابزارهای جنگی و نظامی، برای جلوگیری از هرنوع حمله دشمن استفاده میشود.
وی در پایان گفت: از اهداف پدافند غیرعامل میتوان به فرهنگسازی و ایجاد باور عمومی در مورد تأثیر پدافند غیرعامل، ایمنسازی مراکز حیاتی، حساس و مهم کشور، ایجاد امنیت پایدار در توسعه و پایداری زیرساختهای مهم، تولید علم و فناوری در این زمینه اشاره کرد.
انتهای پیام/
نظر شما