خانم غریبزاده، استاد حوزه علمیه در استان هرمزگان، گفت: ستون خانواده «مادر» است، بنابراین الگوگیری از حضرت زهرا سلاماللهعلیها سبب پابرجا ماندن این ستون میشود و هنر وسیلهای خوبی برای شناساندن الگوهای معنوی است.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزه علمیه خواهران / هرمزگان، خانم غریبزاده، در نشست بین طلاب اظهار داشت: رفتارهای حضرت زهرا سلاماللهعلیها در عبادت، همسرداری، فرزندپروری و... ، همگی شاخصههای رفتاری زندگی و خانوادۀ فاطمی است که ما به عنوان شیعیان آن حضرت شایسته است نسبت به آنها پایبند باشیم.
استاد حوزه علمیه در استان هرمزگان، بیان کرد: امروزه اگر بدانیم حضرت زهرا سلاماللهعلیها در تربیت فرزند چه شاخصههای رفتاری مدنظر داشتهاند و آنها را رعایت کنیم، بسیاری از معضلات و مشکلات ما در نحوۀ برخورد با فرزندان اصلاح میشود که یکی از راهکارهای بسیار مناسب و اثرگذار این است که هنرمندان ما بیش از پیش به عرصۀهای دینی ورود کنند و با گونههای مختلف داستاننویسی و به تصویر کشیدن معارف و مفاهیم زندگی اهلبیت علیهمالسلام سبب بهرهگیری بیشتر از این آموزههای ناب الهی شوند.
وی اذعان داشت: نخستین مانعی که بر سر راه بهرهگیری از ارزشها و شاخصههای فاطمی وجود دارد، مانع معرفتی است که یکی از مصادیق آن این جمله است: «ما کجا و اهلبیت علیهمالسلام کجا!» این تعبیری است که امروزه برخی مردم آن را مطرح میکنند، این حرف جز توجیه به دلیل تنبلی و سستی ما در تبعیت و اطاعت از فرمایشات اهلبیت علیهمالسلام نیست، درست است که جایگاه ما انسانها با مقام و منزلت اهلبیت علیهمالسلام، قابل مقایسه نیست و آنان بر فراز قلّه ارزشهای الهی و ما در سطح زمین قرار داریم، اما این بدین معنا نیست که به جهت این اختلاف سطح، اصلاً سعی نکنیم با تبعیت از آنان خود را به آن ذوات مقدّس شبیه و نزدیک کنیم، بلکه باید با توکل به خدا و همت خود از سطح فاصله بگیریم و روز به روز این فاصله را بیشتر کنیم و تا جایی که میتوانیم خود را به بالای قلّه برسانیم.
خانم غریبزاده، در پایان یادآور شد: حضرت زهرا سلاماللهعلیها علاوه بر اینکه مادر و همسر خوبی بودند به اموراتی مانند امور علمی و تبلیغی نیز میپرداختند بنابراین نسبت به تمام جهان برترین و بهترین الگو برای ما هستند که بتوانیم از ایشان پیروی کنیم.
انتهای پیام/
نظر شما