
خانم حبیبه شاهنده، مدیر مدرسه علمیه ثامنالحجج علیهالسلام در پارسآباد، گفت: یکی از بزرگترین درسهای عملی حضرت صدیقهکبری سلاماللهعلیها، حضور فعّال در عرصههای اجتماعی و سیاسی بود که در فعالیت زنان دوران انقلاب اسلامی تبلور یافت.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران / اردبیل، خانم حبیبه شاهنده، در نشست پژوهشی مدرسه علمیه ثامنالحجج علیهالسلام در پارسآباد گفت: سیره فاطمی، شاخصه مهر و اعتدال دینی بوده و عامل وحدت اسلامی و تداوم استحکام خانواده است.
مدیرمدرسه علمیه ثامنالحجج علیهالسلام در پارسآباد با تأکید بر نقش مطالعه در رشد اخلاقی بانوان، افزود: یکی از بزرگترین درسهای عملی حضرت زهرا سلاماللهعلیها، حضور فعّال در صحنههای اجتماعی ـ سیاسی با حفظ عفّت و حجاب و ارزشهای وجودی زن است که در فعالیت زنان مسلمان در دوران انقلاب اسلامی بهطور کامل مشهود بود.
وی اظهار داشت: تأسی به اسوه و الگوی برتر زنان جهان اسلام در رأس آنها حضرت زهرا سلاماللهعلیها، گامی نوین و حرفی نو مطرح ساخت که زن مسلمان میتواند با تکیه بر الگوی عملی فاطمی، به خودباوری و احیای هویّت اسلامی دست یابد همچنان که زنان مسلمان در سطح جهان با احیای عزّت اسلامی و مبارزه با ساختارهای موجود و جنبشهای فمنیستی و قوانین موجود در جهت تثبیت ارزشهای زن مسلمان گام برداشتند.
خانم شاهنده با اشاره به شاخصههای خانواده فاطمی، بیان کرد: برترین، بالندهترین و والاترین خانواده که همه شاخصههای سایر خانوادههای رحمانی را در خود جای داده است، خانواده فاطمی است که بهطور اگر کسی بر مبنای شاخصههای این خانواده حرکت کند در دنیا و در آخرت سعادتمند خواهد شد.
وی با تأکید بر اینکه کتب آموزههای اهلبیت علیهمالسلام دریچهای به سوی جهان غنی از معارف، اخلاق و تاریخ اسلام باز میکنند، تصریح کرد: این آثار با تقویت ایمان و ارائه الگوهایی کامل از زندگی اسلامی، افراد را در درک صحیح دین کمک میکند و با پرداختن به ارزشهای اخلاقی و اجتماعی، مسیر بهبود شخصیت فردی، خانوادگی و اجتماعی را هموار میسازد.
انتهای پیام/
نظر شما