دیدار عضو مجلس خبرگان رهبری با مسئولین مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران خوزستان

حجت‌الاسلام والمسلمین محسن حیدری، عضو مجلس خبرگان رهبری با مسئولین مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران در استان خوزستان دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران / خوزستان، جمعی از مسئولین مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران در استان خوزستان با حجت‌الاسلام والمسلمین محسن حیدری، عضو مجلس خبرگان رهبری دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین طاهر، مدیر حوزه علمیه خواهران در استان خوزستان، به ارائه گزارشی از فعالیت‌های مدیریت و مدارس علمیه خواهران استان پرداخت و عنوان کرد: مأموریت‌های مدیریت حوزه علمیه خواهران استان به دو بخش سخت افزاری و نرم افزاری تقسیم می‌شود که در بخش سخت‌افزاری یکی از اقدامات، رفع موانع ساخت پروژه‌های ساختمان مدارس علمیه خواهران استان است.

وی افزود: یکی از شهرهایی که مدارس علمیه خواهران آن از نبود ساختمان بزرگ و مجهز رنج می برد، شهر اهواز بود که بحمدلله اولین ساختمان طی ماه‌های آینده در منطقه فاز دو پادادشهر به بهره‌برداری خواهد رسید.

مدیر حوزه علمیه خواهران در استان خوزستان، بیان کرد: اقدام دیگر این مدیریت با توجه به محرومیت اکثر مدارس علمیه خواهران استان، پیگیری و تأمین تجهیزات ضروری از قبیل رایانه ثابت، رایانه همراه، کولر و دوربین مداربسته برای مدارس علمیه خواهران استان بوده است.

وی در ادامه این دیدار با اشاره به فعالیت های فرهنگی و اجتماعی بانوان طلبه ی استان، گفت: در حمایت از جبهه مقاومت، علاوه بر مبالغ نقدی، حدود ۷۰۰ گرم طلا و ۷۰ عدد پتو توسط طلاب، کادر و اساتید حوزه علمیه خواهران استان اهداء شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین طاهر افزود: اهداء یک باب منزل شخصی توسط یکی از خواهران طلبه استان به ارزش تقریبی هفت میلیارد ریال، یکی دیگر از موارد پشتیبانی از جبهه مقاومت است.

وی گفت: برای اولین بار در استان، مدیریت حوزه علمیه خواهران با توجه به اهمیت مسأله زن و حجاب و عفاف، همایش ملی ملزومات، سازو کارها و موانع تحقق الگوی سوم زن مسلمان با مجوز isc را در آذرماه امسال برگزار خواهد کرد.

حجت‌الاسلام حیدری نیز در این دیدار ضمن تشکر از فعالیت‌های حوزه علمیه خواهران استان، گفت: حوزه‌های علمیه خواهران از برکات انقلاب اسلامی است. قبل از انقلاب حتا یک مدرسه علمیه خواهران در کشور وجود نداشت. وجود حدود 10 هزار نفر طلبه و فارغ‌التحصیل خواهر در استان مایه مباهات است که می‌بایست در راستای آیه مبارکه "وَأَمَّا بِنِعْمَةِ رَبِّکَ فَحَدِّثْ"، حضور مؤثر آن‌ها در اجتماع و عرصه‌های فرهنگی به تصویر کشیده شود.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری افزود: حضور خواهران طلبه توانمند در آموزش و پرورش یک امر بسیار ضروری و اولویت‌دار است. آینده کشور به وضعیت آموزش و پرورش بستگی دارد. همه مسئولین سیاسی، فرهنگی و ... در آموزش و پرورش رشد می‌یابند که آشنایی آن‌ها با فرهنگ دینی و انقلابی توسط طلاب و مبلغان دینی از جمله بانوان طلبه صورت بگیرد.

یادآور می‌شود؛ در ادامه این دیدار، معاونین مدیریت حوزه علمیه خواهران استان گزارشی از فعالیت های صورت گرفته ارائه دادند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha