بحران‌های اجتماعی در خانواده/ از فریب نظام قانون‌گذاری تا ایجاد زیرساخت

نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگویی به چالش‌های موجود در حوزه زن و خانواده اشاره کرد و گفت: بررسی ساختارهای قانونی و ایجاد بسترهای مناسب برای اشتغال، مسکن و معیشت جوانان ضروری است.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، یحیی کمالی‌پور نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی و استاد دانشگاه در گفت‌وگویی اختصاصی با خبرنگار مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران، با اشاره به چالش‌های موجود در عرصه زن و خانواده، بیان کرد: آنچه که امروز در موضوع زن و خانواده از اهمیت زیادی برخوردار می‌شود، بررسی ساختار و بسترهای این حوزه است.

وی ادامه داد: امروزه نظام تکریمی موجود در جامعه با چالش‌های زیادی در حوزه قانون‌گذاری، دست و پنجه نرم می‌کند، زیرا بیشتر قوانین تصویب شده صلاحیت لازم برای ورود به این عرصه را ندارند، در نتیجه جامعه استفاده لازم و بهره کافی را از آن نمی‌برد.

سیاست‌های شکست خورده فرزندآوری

نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی افزود: شاخص‌های تشویقی مورد نظر در عرصه فرزندآوری، با شکست روبه‌رو شده است زیرا این موضوع به شکل دستوری محقق نمی‌شود بلکه نیازمند اصلاح ساختاری و فراهم‌سازی بسترهای کافی است.

صف انتظار وام‌های ازدواج

وی مطرح کرد: صف‌های طولانی وام ازدواج و عدم تخصیص بودجه و منابع کافی به بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات، نمونه بارزی از قانون‌گذاری‌های پوشالی دستگاه‌های حاکمیتی است ولی اگر این دستگاه‌ها با هماهنگی و همدلی با یکدیگر، بسترهای لازم برای ازدواج و تشکیل زندگی جوانان را فراهم کنند، دیگر با معضلات اجتماعی و تزلزل بنیاد خانواده‌ها روبه‌رو نخواهیم بود.

کمالی‌پور گفت: سه بستر مهم به‌عنوان چالش پیش‌روی دستگاه‌های حاکمیتی قرار دارد، اول اشتغال جوانان است؛ دستگاه‌های متولی وظیفه ایجاد اشتغال جوانان بر پایه تخصص و تحصیلات مرتبط با آنان را برعهده دارند.

وی ادامه داد: مورد دوم، ساخت و تهیه مسکن است؛ طبق آماری که امروزه دولتمردان، آن هم بدون هیچ واهمه‌ای ارائه می‌دهند، مدت انتظار خرید خانه در شهر تهران توسط یک جوان ایرانی به ۱۰۰ سال رسیده است، یعنی یک شخص باید ۱۰۰ سال کار کند تا بتواند صاحب خانه شود! یعنی عملا نظام قانون‌گذاری مردم را سر کار گذاشته است.

نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی در پایان ابراز کرد: مورد سوم، تسهیل نکردن امور معیشت و زندگانی جوانان است و تا زمانی که این سه مورد برطرف نشود، جوانان ایرانی حسرت یک زندگی عادی را به گور خواهند برد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha