حجتالاسلام والمسلمین محمدصادق کفیل، استاد حوزه و دانشگاه در اصفهان، با تأکید بر اهمیت زمانشناسی و بصیرت، به بررسی مصداقهای عملی آیه «اسْتَقامُوا عَلَی الطَّرِیقَةِ» پرداخت و ضرورت مقابله با تهدیدات دین را یادآور شد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران / اصفهان، حجتالاسلام والمسلمین محمدصادق کفیل، استاد حوزه و دانشگاه، در نشست فاطمی در جمع طلاب مدرسه علمیه تخصصی امالائمه در نجفآباد، به بررسی مصداق عینی و عملی آیه «اسْتَقامُوا عَلَی الطَّرِیقَةِ» پرداخت و به اهمیت زمانشناسی و بصیرت در جامعه اشاره کرد.
وی با تأکید بر اینکه هدف از حضور در حوزه علمیه، ساختن جامعه و ارتقاء علم دین است، بیان کرد: غفلت در یک موضوع میتواند خسارات جبرانناپذیری به همراه داشته باشد.
حجتالاسلام والمسلمین کفیل تصریح کرد: که در حوزه باید به موضوعشناسی توجه ویژهای شود و موضوعات مغفول را شناسایی و علم کنند. وی با ذکر مثال حضرت زهرا سلاماللهعلیها خاطرنشان کرد: اگر حرکت ایشان نبود، اسلام به طور کلی نابود میشد.
وی همچنین بر ضرورت حرکت و سرعت در مقابله با خطرات تهدیدکننده دین اشاره کرد و گفت: حضرت زهرا سلاماللهعلیها همزمان به انجام چندین کار میپرداختند، از جمله مشکلات شخصی، بارداری و کارهای خانه، بدون اینکه دچار افسردگی شوند.
استاد حوزه و دانشگاه، افزود: برای استقامت و نزول ملائکه، باید از تعلقات خود رها شویم و دو حرف «م ن» را حذف کنیم؛ یعنی هیچ تعلقی به خود نداشته باشیم.
وی با تأکید یادآور شد: جامعه، آماده اقدام و حرکت است و نباید منتظر دعوت از سوی دیگران باشیم، بلکه هدف باید این باشد که هر فردی را به خدا وصل کنیم.
انتهای پیام/
نظر شما