
خانم راضیه کلانترزاده، مدیر هیأت کوثرالجنة در شهرستان بندرلنگه، گفت: همزمان با آغاز ایام فاطمیه، فعالیت بانوان این هیأت در کوچه نمادین بنیهاشم آغاز شد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزه علمیه خواهران / هرمزگان، خانم راضیه کلانترزاده، ضمن گفت و گویی بیان کرد: با افتتاح کوچه نمادین بنیهاشم، بانوان هیأت، به مدت بیست روز فعالیتهای مختلف فرهنگی، در این شهرستان انجام دادند.
مدیر هیأت کوثرالجنة در مدرسه علمیه کوثر سلاماللهعلیها در شهرستان بندرلنگه، ضمن اشاره به شرح فعالیتها بیان داشت: طلاب، در زمینههای مهدویت، حجاب و عفاف، سبک زندگی اسلامی، ساده زیستی، کتابخوانی، تبلیغ، برای جذب در مدرسه علمیه کوثر سلاماللهعلیها، برپایی موکب فاطمی، ذکر دعا و توسل و کار با کودک و نوجوان در قالب روایتگری، عمده فعالیتها در دهه اول فاطمیه در کوچه نمادین بنیهاشم بود.
وی در ادامه افزود: روایتگری در نوبت صبح، ویژه دانشآموزان در تمامی ردههای سنی و در نوبت عصر و شب برای عموم بود و از فعالیتهای ثابت هیئت، برپایی روضه و سخنرانی، عصرها توسط بانوان هیأت و شبها با دعوت از سخنرانان و مداحان برای عموم مردم بود.
مسئول واحد خواهران بنیاد مهدویت در شهرستان بندرلنگه اذعان کرد: سهشنبههای ایام فاطمیه، فعالیتهای مهدوی باایدههای متعدد در کوچه نمادین بنیهاشم و نیز گلزار شهدا و بیمارستان شهدای این شهرستان برگزار شد و اطعام 100 دختر و پسر از خانوادههای نیازمند و اهدای هدیه به آنان، با عنوان سفره مهدوی از تلاشها و همکاریهای هیأت کوثرالجنة و بنیاد مهدویت در شهرستان بندرلنگه بود.
وی گفت: در فاطمیه دوم، موکب فاطمی برپا شد که علاوه برایستگاه پذیرایی با فعالیتهای متعدد فرهنگی در خدمت بازدیدکنندگان بودیم، همچنین در این دهه با هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی، اقدام به برپایی میز مطالعه، معرفی کتاب، طراحی مسابقات چند صفحهای، از کتاب مکیالالمکارم شد، حلقههای معرفتی مهدوی، فاطمی و پرسش و پاسخ از دیگر برنامهها بود.
خانم کلانترزاده در پایان یادآور شد: در این روزها جشنواره حمایت از غزه و لبنان نیز برپا شد و هیأت کوثرالجنة، مسئولیت غرفه بانوان را بر عهده داشت و با برنامههای متعدد در خدمت بازدیدکنندگان بود، که پویش کمک به جبهه مقاومت از دیگر تلاشهای بانوان هیأت بود که موفق شدیم تعداد زیادی البسه و نیز هزینه نقدی را تقدیم به جبهه مقاومت کنیم.
انتهای پیام/
نظر شما