دیدار جمعی از خواهران طلبه استان خوزستان با آیت الله موسوی جزایری

تعدادی از بانوان طلبه استان خوزستان با آیت الله موسوی جزایری، نماینده مجلس خبرگان رهبری و زعیم حوزه های علمیه استان خوزستان دیدار کردند.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران/ خوزستان، تعدادی از طلاب خواهر استان خوزستان با آیت الله موسوی جزایری، نماینده مجلس خبرگان رهبری و زعیم حوزه های علمیه استان خوزستان دیدار کردند.

آیت الله موسوی جزایری در این دیدار که با جلسه اخلاقی و بصیرتی همراه بود، بیان کرد: با توجه به اینکه نیمی از جمعیت ما را زنان تشکیل داده‌اند و جامعه هدف دشمنان هم، زنان هستند در چنین شرایطی وظیفه مهم بانوان طلبه، روشنگری و معرفت افزایی در بین جامعه است.

زعیم حوزه های علمیه در جمع طلاب، کادر و اساتید، تأکید کرد: وظیفه طلبه نسبت به دین و جامعه‌ی دینی خود، تفقه در دین و دین‌شناسی است.

وی با بیان اینکه دفاع از دین و پاسخ به سؤالات و شبهات و هجمه‌های دشمنان و بداندیشان و مبارزه با فرهنگ‌های نفوذی، از اهم وظایف طلاب است، خاطرنشان کرد: طلبه نباید از مسیر علم آموزی و پیشرفت علمی و مجهز به علم روز بودن غفلت کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha