مدیران استانی حوزه‌های علمیه در صفوف مقدم برنامه‌های چشم‌انداز قرار گیرند

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران گفت: کادر مدیران استانی باید نسبت به شکوفایی برنامه‌های مطرح شده در راستای چشم‌انداز ۱۴۱۴ پیشرو باشند و بر چشم‌پوشی از استانداردهای مطرح شده مانند آزمون جذب اساتید مدارس علمیه پافشاری نکنند زیرا هدف ما خروجی مؤثر طلاب در حوزه تعلیم و تربیت است.

به گزارش پایگاه خبری ورسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل، مدیر حوزه‌های علمیه خواهران در مقدمه اجلاس مشترک مدیران و معاونین مدارس علمیه خواهران استان گیلان با اشاره به آیه ۳۳ سوره احزاب(آیه تطهیر)، بیان کرد: ما به‌واسطه پناه گرفتن به حضرت زهرا(س) از آلودگی‌های دنیایی پاک و تطهیر می‌شویم، بنابراین هر چه بر پیشگاه آنان پناه ببریم، بیشتر از رجس و آلودکی‌های دنیایی در امان خواهیم بود و امیدوارم تمام مجالس ما در راه تثبیت ولایت‌مداری اهل‌بیت(ع)، تزکیه و تطهیر روحی، مفید واقع شود.

وی ادامه داد: طبق تصویب برنامه ۵ ساله توسط شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه، ما امروز متعهدایم که در چشم‌انداز ۱۴۱۴ بانوان در امورات مربوط به خود در قله و مرجعیت قرار بگیرند که سهم هر استان به حسب برش جغرافیایی و زمانی مشخص است.

حجت‌الاسلام والمسلمین فاضل افزود: طبق بررسی‌های انجام شده در این راستا، دستاوردهای مثبتی در حوزه نظام جامع تعلیم و تربیت و همچنین پیشرفت ۸۰ درصدی تدوین نظام جامع فرهنگی صورت گرفته است که امیدواریم در عرصه‌های دیگر مانند پژوهش و… نیز، شاهد چنین دستاوردهایی باشیم.

وی مطرح کرد: هدف از سفر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران قم به استان گیلان برآورد کردن ظرفیت‌ها، شناسایی و برطرف کردن خلل و نقصان این استان است تا از استان‌های دیگر عقب نماند.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران با اشاره به برنامه‌های برآورد شده استان گیلان در چشم‌انداز ۱۴۱۴ اظهار کرد: ارتقاء سطح تعلیم و تربیت در مقاطع آموزش عالی(سطح ۳ و ۴)، تنوع رشته‌ها و تعمیق دانش و مهارت  از جمله برنامه‌های موثر استان در این عرصه خواهد بود.

وی در ادامه گفت: کادر مدیران استانی باید نسبت به شکوفایی برنامه‌های مطرح شده در راستای چشم‌انداز ۱۴۱۴ پیشرو باشند و بر چشم‌پوشی از استانداردهای مطرح شده مانند آزمون جذب اساتید مدارس علمیه پافشاری نکنند زیرا هدف ما خروجی موثر طلاب در حوزه تعلیم و تربیت است.

حجت‌الاسلام والمسلمین فاضل با اشاره به فعالیت‌های مثمر ثمر دولت شهید رئیسی عنوان کرد: با تخصیص‌هایی که از جانب  دولت سیزدهم مطرح شد، مسئولین مراکز مدیریت‌ حوزه‌های علمیه به سمت و سوی اتخاذ تصمیمات بزرگ سوق داده شدند اما با تغییر دولت‌، این اهداف محقق نشد و ما امروزه با چالش‌های بزرگی در این زمینه مواجه هستیم و یکی از آن ریزش نیروهای تعلیم دیده حوزه‌های علمیه در ارگان‌های دیگر است که امیدواریم با اتخاذ تصمیاتی در این راستا بتوانیم از این بحران‌های موجود عبور کنیم.

وی در پایان گفت: امیدواریم در آینده با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته شاهد ورود طلاب خواهر گیلانی در مقطع سیکل باشیم و زیرساخت‌های لازم جهت تنوع گرایشات سطوح عالی در استان نیز فراهم شود.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha