جانشین فرمانده سپاه امیرالمؤمنین(ع) استان ایلام گفت: نقش مادران در حفظ فرهنگ غنی ایرانی اسلامی حیاتی است.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، کریمیان، جانشین فرمانده سپاه امیرالمؤمنین(ع) استان ایلام، در جمع خانواده وابستگان سپاه که به مناسبت هفته زن و روز مادر در محل مجتمع رفاهی لاله برگزار شد، ضمن تبریک پیشاپیش ولادت حضرت فاطمهالزهرا(س)، بیان کرد: مادر در فرهنگ ایرانی اسلامی ما، جایگاهی ویژه و ارزشمند دارد، اگرچه برخی ممکن است بگویند که نقش زن تنها در خانواده محدود میشود اما واقعیت این است که اگر در یک خانوادهای مردی وجود نداشته باشد، هنوز هم باوجود مادر میتوان بنیان آن خانواده را حفظ کرد اما اگر خدای ناکرده مادر در خانواده نباشد، حفظ کردن بنیان آن خانواده سخت است.
وی افزود: ما بارها شنیدهایم که مقام معظم رهبری از وجود مادر و زن در خانواده به عنوان ریحانه یاد کردهاند و بر اهمیت احترام به آنها تأکید کردهاند و این یک پیام روشن برای همه پدران جامعه دارد.
جانشین فرمانده سپاه امیرالمؤمنین(ع) استان ایلام ادامه داد: دشمنان ما به خوبی میدانند که برای غلبه بر جامعه ما، باید به دنبال تضعیف نقش مادران و بانوان باشند، اگر بتوانند هویت مادران را تحت تأثیر قرار دهند آنوقت ممکن است ما را با چالش مواجه بکنند زیرا محیط خانوادگی باید گرم و صمیمی باشد و مادران جامعه ما باید قوی و افتخارآفرین باشند.
کریمیان گفت: فرهنگ ایرانی اسلامی ما بسیار غنی است و دشمنان ما با برنامهریزیهای هوشمندانه سعی کردهاند تا این هویت را تضعیف کنند. آسیبهایی که امروزه در کمین فرزندان و مادران جامعه ما وجود دارد، نتیجه سالها تلاش دشمن برای تخریب هویت اصیل مادران جامعه ماست.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: ما باید به یاد داشته باشیم که حفظ حجاب، تنها یک مسئله ظاهری نیست، بلکه نشانهای از احترام به خود و خانواده است. دشمن با هدف قرار دادن حجاب دنبال افرایش آسیبهای اجتماعی مثل افزایش سن ازدواج، بزهکاری و دیگر مشکلات است که نشاندهنده اهمیت این موضوع است.
وی اظهار کرد: تنها راهی که میتواند ما را به سوی آیندهای روشن هدایت کند، بازگشت به ارزشها و اصول فرهنگی ناب اسلامی ایرانی است، باید بتوانیم با تکریم مادران، نقش مادری را در جامعهمان تقویت کنیم و به آرمانهایی که برای آنها تلاش کردهایم، وفادار بمانیم.
کریمیان گفت: نقش مادری در جوامع غربی بسیار متفاوت از آنچه در فرهنگ ما است وجود دارد، مادران در آنجا بیشتر به خود می پردازند و ارتباطات صمیمانهای با سایر اعضای خانواده ندارند. این جدایی باعث میشود که فرزندان آنها در فضایی آسیبزا بزرگ شوند.
وی افزود: ما باید به یاد داشته باشیم که نقش مادران در فرهنگپذیری فرزندان بسیار حیاتی است، اگر نتوانیم فرزندان خود را برای ورود به اجتماع آماده کنیم، دیگران این کار را انجام خواهند داد و آنها را به سمت ارزشهای خود هدایت خواهند کرد زیرا که مسئولیت مادران جامعه ما بسیار سنگین است و باید از جایگاه و مسئولیت سنگین مادران نسبت به تربیت فرزندانمان آگاه باشیم.
جانشین سپاه امیرالمؤمنین(ع) استان ایلام بیان کرد: مادران باید با پشتوانه حضرت فاطمه(س) از اصول و حرمت های خانوادگی دفاع کنند، حضرت فاطمه(س) نمونهای کامل از مادری است که در کمال سادگی و محبت، بهترین شرایط برای تربیت فرزندان خود فراهم کرد و اگر بخواهیم جامعهای سالم و پایدار داشته باشیم، باید به ارزشهای خانوادگی و ارتباطات صمیمی برگرفته از الگوی تربیتی حضرت فاطمه پایبند باشیم.
وی بیان کرد: برای مقابله با آسیبها و چالشهای جامعه، نیازمند همکاری و همبستگی همه جانبه هستیم، باید تلاش کنیم تا محیطی سالم برای فرزندانمان فراهم کنیم و با حفظ هویت فرهنگی خود، از نفوذ فرهنگ دشمنان جلوگیری کنیم. فرزندآوری و ازدواج موفق نیز از جمله مسائلی است که باید به آن توجه ویژهای داشته باشیم تا آیندهای روشن برای نسلهای آینده بسازیم.
وی خاطرنشان کرد: اگر ما نتوانیم فرزندآوری را در جامعه افزایش دهیم، با گذشت زمان با مشکلات جدیتری در حوزه جمعیت مواجه خواهیم شد. بنابراین، نیاز است که هرچه زودتر با فراهم کردن ازدواج آسان و حمایت از زوجهای جوان و با همت جمعی، مسیرهایی را برای رفع این چالش هموار کنیم.
کریمیان اظهار کرد: شرایط ازدواج آسان باید به گونهای فراهم شود که مشکلات اقتصادی مانع از تشکیل خانواده نشود، آیا ممکن است کسی که ازدواج میکند، خداوند برای او سختی ایجاد کند؟ همگی باید تلاش کنیم تا ازدواج که یک سنت حسنه است در جامعه مورد کم توجهی قرار نگیرد و با آسان کردن شرایط ازدواج به ساختن یک جامعه سالم کمک کنیم.
انتهای پیام/
نظر شما