نشست پژوهشی به همت معاونت پژوهش سیستان و بلوچستان با مشارکت مدیریت حوزه علمیه خواهران استان یزد و همکاری مرکز نسراء یزد با عنوان "پژوهش؛ اندیشه جامع دینی، همگرایی و اقتدار جهان اسلام" با حضور استاد ارجمند حجتالاسلام والمسلمین محمدحسن زمانی، مشاور مدیر حوزههای علمیه در امور مذاهب اسلامی، روز دوشنبه 26 آذرماه، به صورت مجازی برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری رسانهای حوزههای علمیه خواهران / سیستان و بلوچستان، خانم جواننیا، معاون پژوهش مدیریت استان، از برگزاری نشست پژوهشی مجازی با مشارکت مدیریت حوزه علمیه خواهران استان یزد و همکاری مرکز نسراء یزد با عنوان: پژوهش؛ اندیشه جامع دینی، همگرایی و اقتدار جهان اسلام با حضور استاد ارجمند حجتالاسلام والمسلمین محمدحسن زمانی، مشاور مدیر حوزههای علمیه در امور مذاهب اسلامی، در روز دوشنبه 26 آذرماه، خبر داد .
در این نشست، حجتالاسلام والمسلمین زمانی گفت: اولین محوری را که مدنظر من در این جلسه است راه کارهای گسترش پژوهش در نظام آموزشی حوزه علمیه خواهران میباشد. وی در ادامه افزود: که نظام آموزشی باید پژوهشمحور شود.
وی در ادامه هفت راهکار برای پژوهشمحوری حوزههای علمیه پیشنهاد داد و بیان کرد: ولین راه کار: خلاصهنویسی تمام دورس از همان سال اول تحصیل از همان ترم اول به صورت الزامی برای طلاب باید گذاشته شود.
حجتالاسلام والمسلمین زمانی در ادامه بعنوان دومین راهکار گفت: و سپس هر استادی خلاصه درسها را از طلبه بخواهد و بررسی کنند و برای آن نمرهای در نظر بگیرند.
وی افزود: سومین راهکار: مقالهنویسی در هر ترم برای طلاب قرار داده شود و استاد هم چند منبع به طلاب برای مراجعه، معرفی کند و در راستای تشویق طلاب مقاله برگزیده معرفی شود.
حجتالاسلام والمسلمین زمانی گفت: چهارمین راهکار: نوشتن مقالات در موضوعات متعدد دینی ـ اجتماعی ـ سیاسی است، البته این مقالات درسی نیست در موضوعات اخلاقی، اجتماعی، سیاسی، تربیتی هر موضوع دینی که به درد طلبه بخورد و به درد تبلیغ میخورد و از همه طلبهها درخواست کرد که مقالاتی با این موضوعات، برای ارائه بنویسند.
وی با بیان این که ارائه در کجا باشد؟ تصریح کرد: پس از نماز جماعت ظهر و عصر، مغرب و عشاء، در صبحگاه و...به مجلات مدرسه خودشان ارائه کنند.
حجتالاسلام والمسلمین زمانی پنجمین راهکار را اجرای روش کنفراس محور در کلاسها عنوان کرد و افزود: ششمین راهکار: مقالهنویسی برای مجلات شهرستان و مجلات استان و مجلات کشور و هفتمین راهکار: تألیف کتاب و کتابچه است.
یادآور میشود؛ محور دوم بحث ایشان در رابطه با همگرایی امت اسلامی و مسلمانان شیعه و مسلمانان اهلسنت بود با این محتوا که بین ما و اهل سنت نباید دشمنی باشد بلکه ما باید متحد باشیم در برابر دشمنان اسلام و با اتحاد به صورت قدرتمند در برابر دشمنان ظاهر شویم.
انتهای پیام/
نظر شما