
محمد کاظمی در کارگاه نویسندگی، به نقش هوش مصنوعی در فرایند نوشتن اشاره کرد و اهمیت یادگیری نحوه تعامل با این ابزار هوشمند را برای نویسندگان امروزی یادآور شد. وی با تاکید بر مفهوم "پرامپت نویسی" به عنوان کلید استفاده موثر از هوش مصنوعی، به نویسندگان کمک کرد تا از این ابزار به عنوان یک دستیار قدرتمند بهره ببرند.
به گزارش پایگاه خبری و ورسانه ای حوزه های علمیه خواهران/ اصفهان، آقای محمد کاظمی، استاد حوزه و دانشگاه، در کارگاه «نویسندگی، درستنویسی و چاپ کتاب» که به مناسبت هفته پژوهش در مدرسه علمیه تخصصی نرجس خاتون (سلام الله علیها) شاهینشهر برگزار شد، اظهار داشت: اولین اقدام برای نویسندگی خوب، ایجاد حس خوب از نوشتن است. این اقدام با اعتقاد به این شعار قوام خواهد یافت: خوب باش، خوب فکر کن و خوب بنویس. برای همین لازم است اقدامات زیر صورت گیرد: تغییر مسیرهای عصبی ذهن، نوشتن برای داشتن ذهنی منظم و آرام، شروع کردن بدون تأخیر؛ زیرا دریچههای جدیدی باز خواهد شد و همچنین خواندن رمان؛ چرا که با نوشتن قرار است از تنهایی بیرون بیایید.
وی ادامه داد: هر کتابی ارزش خواندن ندارد. با مطالعه، نگاهتان را عوض کنید و سعی کنید با انعطاف کتاب بخوانید و بنویسید، چون نوشتن حال انسان را خوب میکند. باید به این نکته توجه داشته باشید که در سه ثانیه باید مطالب شما تاثیر خود را روی مخاطب بگذارد. نوشته شما در صورتی تاثیر میگذارد که به باورهای خودمان ایمان داشته باشیم.
کاظمی همچنین افزود: مطالعه کردن مقدمه نویسندگی است. کتابهای تسلیبخش فلسفی و کتاب «اثر مرکب» کتابهای مناسبی هستند و در راستای انگیزه بخشی برای مطالعه تاثیرگذارند. نویسندگی همانند دوران رشد انسان دارای دوران کودکی است. در این دوران انسان ترس از نوشتن دارد، در حالی که نوشتن به تمرین و ممارست نیاز دارد.
وی به اهمیت نوشتن بدون نگرانی از بازخوردها اشاره کرد و گفت: برای شروع به قواعد نوشتن تمرکز نکنید و از بازخوردهای دیگران نگران نباشید. همیشه ابزار نوشتن همراهتان باشد.
کاظمی در ادامه گفت: در دوران نوجوانی، موضوع مورد علاقهتان را انتخاب کنید و هرگز برای نوشتن دنبال حال خوب و وقت خوب نباشید. پرامپ نویسی در هوش مصنوعی یعنی بلد بودن سؤال کردن از هوش مصنوعی.
استاد حوزه و دانشگاه همچنین به دوران جوانی اشاره کرد و گفت: در این دوران انباشت اطلاعات بیشتر شده است، پس سعی کنید نوشتههایتان را دستهبندی کنید و به آنها عنوان بدهید.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در دوران نیمهپختگی، نوشتههایتان را عنوانبندی کنید و یک ساختار پلکانی برای نوشتار انتخاب کنید. رعایت اصول نگارشی در این دوران خیلی مهم است، چون قرار است دیگر حرفهای شوید.
نظر شما